Dnevni horoskop za 23. 12: Pred Jarcem nova poslovna ponuda

dnevni horoskop
Foto: DREAMWORKS / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 23. decembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: I danas biste mogli da budete u velikoj žurbi i pred brojnim izazovima, prvenstveno zbog rokova koje treba ispoštovati.

Ljubav: Pred vama je dan u kome biste mogli da uživate u novom poznanstvu, pa eto fine prilike za flert i pozitivno raspoloženje.

Zdravlje: Ukoliko se bavite sportom ili rekreacijom, čuvajte se povreda.

Bik

Posao: Povoljan je dan da sve što ste planirali i realizujete bez većih poteškoća. Imaćete dovoljno elana i motivacije.

Ljubav: Opšta atmosfera u vašem postojećem partnerskom odnosu je zadovoljavajuća. Oboje ste bolje raspoloženi i umete da prijatno iznenadite jedno drugo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Budite istrajni i uporni u svojim namerama, a rezultati će stići ipak malo kasnije. Imajte na umu da se svaki trud isplati.

Ljubav: Budite šarmantni i nasmejani i danas i svakako ćete privući pažnju u okruženju. Ukoliko volite da flertujete, imaćete široko polje delovanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: I danas bi neke vaše greške mogle da naiđu na oštrije kritike, stoga vodite računa i ne brzajte – samo ćete sebi zakomplikovati život.

Ljubav: Fin znak pažnje i dobro raspoloženje očekuju vas od osobe koju volite. Uzvratite istom merom i uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani. Mogući su manji problemi sa probavom.

Lav

Posao: Lavovi bi i danas mogli da budu okupirani poslovnim obavezama. Vodite samo računa da vas saradnici koji kasne ne izbace iz takta.

Ljubav: Nije povoljan trenutak za ozbiljne razgovore. Treba vam više opuštanja, pa poradite na tome.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Devica

Posao: I ovaj dan bi mogao da bude izazovan Devicama na polju profesionalnih aktivnosti, posebno ako su u pitanju poslovni dogovori. Zato bi trebalo da budete posebno pribrani i ne reagujete burno u ophođenju sa saradnicima.

Ljubav: Ako zanemarite sitnice, trebalo bi da je sve na zadovoljavajućem nivou što se vaše ljubavne sfere tiče.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Vage bi mogle da očekuju da im u pomoć priskoči neki iskusniji saradnik i tako uspešno okončaju neki dogovor odranije. Moguć kraći put.

Ljubav: Ukoliko ste voljni da se opustite i uživate u flertu i neobaveznoj opuštenoj priči, prilika bi trebalo da bude više. Uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Solidan dan je pred većinom Škorpija da se, doduše uz malo više napetosti, izbore sa svim profesionalnim izazovima. Nije isključeno da vam neka osoba sa autoritetom ponudi pomoć.

Ljubav: Bez nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu. Osećate se nezadovoljno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, pišu na sajtu Astroputnik.

Strelac

Posao: Mogli biste danas da budete posebno aktivni ukoliko imate posla sa inostranstvom ili sarađujete sa strancima. Nisu isključeni određeni zastoji.

Ljubav: Malo više pažnje posvetite potrebama druge strane, zarad bolje budućnosti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Odličan radni dan u najavi je pred Jarčevima. Mogli biste i da očekujete neke nove ponude ili poslovne dogovore. Samo napred.

Ljubav: Vrlo je moguće da stupite u kontakt sa osobom koja vam već duže vreme privlači pažnju. Pravi je trenutak za akciju.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vodolija

Posao: Veliki psihofizički napor je pred Vodolijama i ovog četvrtka. Potrudite se da pohvatate one najbitnije detalje i zatražite pomoć od pouzdane osobe iz okruženja.

Ljubav: Budite spremni na bar jedan ustupak vašoj voljenoj osobi danas. Unesite malo pozitive u vaše ljubavne relacije.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Ribe

Posao: Vrlo dobar dan je pred Ribama da brojnu komunikaciju sa poslovnim okruženjem okončaju na zadovoljavajuć način. Moguće su i pohvale od nadređenih za neki dobro odrađen deo posla.

Ljubav: Dobro raspoloženje i pozitivnu energiju svakako treba preneti i na polje ljubavi. Uživajte u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram