Tri horoskopska znaka za koje kažu da su najgori u seksu

horoskop seks
Foto:shutterstock

U seksu je toliko različitih ukusa i senzibiliteta, ali ipak se sve svodi na to da je cilj obostrano uživanje. Međutim, zvezde otkrivaju koja tri znaka se najlošije snalaze u seksu.

Blizanci

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu. Mnogi Blizanci umeju da koriste i mozak za vreme seksa, što ne može da odmogne. Muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju.

Kod njih seks traje oko dva minuta, a istinski bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. S druge strane, većina ženskih pripadnika ovog znaka dobre su u krevetu, osim ukoliko imaju tendenciju za večnom predigrom, pišu na sajtu avaz.ba.

Strelac

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strelca je po pravilu avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, nikakvi seksualni odnosi ovde proizilaze iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i preterane želje ovih drugih, uglavnom žena, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom.

Kada im to nije po volji, Strelci gledaju da se što pre sve to završi, a onda pobegnu glavom bez obzira. Oni tipičniji jednostavno odu i za vreme samog seksa. Takođe, teoretisanje je preterano ili naprotiv totalno nepominjanje teme, a gola praksa je ono što ovde, ne uvek, ali jako često, fali.

Ribe

Mnogi astrolozi odbijaju da nabrajaju kao ovaj, inače jako emotivan, dubok, senzualan i seksualan znak, u one koji su loši u seksu, ali i u ljubavi. Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna, a prizivaju i sadizam jer su u suštini mazohisti.

Podbacivanje u seksu im je kao i u mnogim drugim stvarima – viktimizam. Oni sve unište jer je to znak koji najviše uživa, ali i pati u “seksu sa emocijama” i to važi za oba pola.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram