Dnevni horoskop za 22. 4: Vagama jedna vest ulepšava dan

dnevni horoskop
Foto: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 22. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice većina Ovnova trebalo bi da dočeka u odličnom raspoloženju, zbog uspešno obavljenih profesionalnih zadataka. Ostaje vam samo da isplanirate vikend.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam ide na ruku da provedete fin i prijatan vikend sa osobom koju volite.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u sedmici tipični Bikovi dočekuju zadovoljni postignutim rezultatima i planovima za naredni period.

Ljubav: Ukoliko ste planirali putovanje sa dragom osobom povoljni su aspekti da ga i realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Naporan poslednji radni dan u sedmici je pred Blizancima. Završavajte sve što vam je zaostalo od obaveza i pokušajte da ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

Ljubav: Tokom ovog petka tipična blizanačka brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam dodatno zakomplikuje polje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Pad imuniteta, čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Dobra i stabilna energija daje Rakovima ovog petka odličnu predispoziciju da mirno, bez većih trzavica završe sve započete profesionalne obaveze.

Ljubav: Iako nije realno očekivati kapitalne stvari, ovaj dan je veoma povoljan da preuzmete inicijativu i razrešite eventualne nesporazume sa dragom osobom.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja na zdravstvene probleme.

Lav

Posao: Obratite pažnju na kritike koje vam mogu pristizati od strane nadređenih. Saslušajte ih, i nemojte odmah na prvu loptu reagovati.

Ljubav: U sferi ljubavi očekuju vas manje turbulencije, pre svega zbog vidljivog nerazumevanja, pogrešnog tumačenja signala koje jedno drugom upućujete.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Devica

Posao: Suštinski nema razloga za ozbiljnije probleme na poslovnom planu, ali nije nerealno da dođe do zastoja u nekim pregovorima čiju završnicu iščekujete. Budite strpljivi.

Ljubav: Mogli biste da očekujete poziv za druženje, izlazak sa starom simpatijom. Prijaće vam društvo.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa, pišu na sajtu Astroputnik.

Vaga

Posao: Današnja poslovna klima biće povoljna za većinu Vaga da se opuste i malo uživaju u ostvarenim profesionalnim rezultatima. Mogli biste da očekujete i pohvale nadređenih.

Ljubav: Za očekivati je da pozitivno raspoloženje prenesete i na ljubavnu sferu i iznenadite dragu osobu nekim finim znakom pažnje i pokažete koliko vam znači.

Zdravlje: Osim osetljivosti kože, nema razloga za veću zabrinutost.

Škorpija

Posao: Neke probleme koje ste imali u komunikaciji ili dogovorima danas biste mogli uspešno da rešite. Nije isključen ni kraći poslovni put.

Ljubav: Prija vam komunikacija sa osobom koju ste nedavno upoznali. Uživajte i pustite da se stvari odvijaju svojim tokom, ništa ne požurujte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Opušten dan je red Strelčevima da bez većih problema završe planirane obaveze za kraj ove radne sedmice.

Ljubav: Ako bar jedna nova interesantna osoba već neko vreme okupira vašu pažnju, danas biste mogli da osmislite dobar plan za neki konkretan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osim fizičkog umora nema značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Jarčevima donosi ličnu satisfakciju za ostvarene rezultate, ali i izražen osećaj fizičkog umora.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete da očekujete relativno miran i dan bez nagoveštaja većih promena, što će vam svakako i odgovarati.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Vodolija

Posao: Većina Vodolija imaće danas solidne uslove da profesionalno naprave još jedan krupan pozitivan korak ka zacrtanim ciljevima. Mogli biste da očekujete i podršku starijih i iskusnijih saradnika.

Ljubav: Ovo nije naročito povoljan dan da bilo šta novo preduzimate u nameri da ispravite neke nesporazume koji su nastali u komunikaciji sa dragom osobom.

Zdravlje: Potreban vam je psihofizički relaks.

Ribe

Posao: Kraj radne sedmice donosi i kraj jednog napornog i dinamičnog poslovnog ciklusa kod većine Riba. Planirajte sledeće korake.

Ljubav: Imaćete danas lepu priliku da posvetite vreme i neophodnu pažnju osobi do koje vam je stalo i tako napravite novi korak ka dodatnom zbližavanju.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

BONUS VIDEO: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram