Dnevni horoskop za 21. 7: Pred Bikovima vrlo naporan dan

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za sredu 21. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Nije vreme da preterano insistirate na svojim stavovima. Obuzdajte nestrpljenje i sačekajte povoljniju priliku.

Ljubav: Uz malo sopstvenog truda moguće je i postizanje nekog važnog dogovora sa dragom osobom, posebno ako je vezan za neko putovanje, inostranstvo.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Bik

Posao: Još jedan naporan dan u najavi je pred Bikovima. Još niste završili sa zaostalim obavezama, a danas vam mogu iskrsnuti i nove dodatne. Poradite na boljoj organizaciji.

Ljubav: Ako je ikako moguće, ne potežite teme iz prošlosti, ostavite ih tamo gde im je i mesto. Razmišljajte pozitivno i poradite na podizanju kvaliteta aktuelnog partnerskog odnosa.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Dosta komunikacije, planiranja i dogovora očekuje Blizance ove srede. Potrudite se da izbegnete donošenje ishitrenih odluka.

Ljubav: Nemojte biti lenji da malo popravite postojeću situaciju. Trebaće vam mnogo energije, ali će vam se trud isplatiti.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Rak

Posao: Vodite računa da ne napravite neke veće greške u papirologiji. Sve će se natovariti na vas i vi ćete trpeti pritiske i kritike, kako od saradnika tako i nadređenih.

Ljubav: Trebalo bi da ukalkulišete uz poslovne obaveze i ljubavna dešavanja da se druga strana ne bi osećala zapostavljenom. Trud će vam se svakako isplatiti.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Lavovima da puni entuzijazma otpočnu neke bitne projekte ili postignu pozitivne dogovore sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Biće prilika za nova zanimljiva poznanstva, ali osim flerta i neobavezne fine priče ne bi trebalo da očekujete ništa ozbiljnije.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Dosta ste opterećeni poslom. Pokušajte da još jednom dobro razmotrite sve opcije i pronađete najbolje rešenje, kako za vas tako i za ostale iz bliskog okruženja.

Ljubav: Uživajte u toplini emocija koje dobijate od voljene osobe. Budite spremni da uzvratite adekvatno za sve što čini za vas. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Nema prepreka na poslovnom putu kod većine Vaga danas. Posebno će biti izražena vaša komunikativnost, pozitivan stav i diplomatski pristup. Moguć je i kraći službeni put.

Ljubav: Pozitivnu energiju i dobro raspoloženje podelite sa osobom koja vam se dopada. Preuzmite inicijativu, pokrenite se.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Škorpijama. Mogli biste konačno da dobijte neke dugo očekivane pozitivne odgovore vezane za buduće projekte ili dogovore. Nije loš dan ni za finansijske transakcije.

Ljubav: Potrudite se da ispunite neko obećanje dato ranije dragoj osobi i na taj način smanjite napetost koja je bila prisutna ovih dana.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Strelac

Posao: Bez bitnijih promena na vašem poslovnom polju u odnosu na prethodni dan. Privodite kraju započeto, ne dozvolite da vam se obaveze nagomilavaju jer ih već sada imate previše.

Ljubav: Neke dileme i neraščišćene stvari koje se već neko vreme ponavljaju najbolje ćete rešiti ako sednete i zajedno razgovarate otvoreno o svemu što vas muči ili koči.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Iz kog god ugla posmatrali, vreme je da se sa nekim poslovnim pričama, dogovorima ili ljudima ozbiljno pozabavite. Naravno da to ne znači ništa loše u najavi, ali jednostavno nešto treba da menjate.

Ljubav: Možete ponovo pokrenuti neka stara pitanja koja ni u prošlosti niste uspeli da rešite, ali vam to nije preporučljivo u ovom trenutku, zbog moguće pojačane ljubomore na drugoj strani.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred većinom Vodolija da zablistaju na polju kreativnosti, novih ideja i nametnu svoje liderske atribute bliskom poslovnom okruženju. Samo napred.

Ljubav: Vrlo lep dan mogli biste da očekujete ukoliko negde izađete sa prijateljima. Potrebno vam je opušteno druženje.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Još jedan vrlo dobar radni dan je pred tipičnim predstavnicima Riba. Možete da očekujete povoljne informacije vezane za dalje napredovanje.

Ljubav: Budite pozitivni, posvetite se voljenoj osobi i provodite što više vremena zajedno. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli