Dnevni horoskop za 20. 4: Vodolije na prekretnici u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 20. april 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nema nepremostivih prepreka na poslovnom putu kod većine Ovnova ni ovog četvrtka. Ipak, ne bi bilo loše da malo usporite zbog ostalih koji nisu u mogućnosti da isprate vaš žestok tempo.

Ljubav: Odličan dan možete očekivati i na ljubavnom planu. Moguće je da vam draga osoba priredi neki fini poklončić. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Prilično naporan radni dan je pred Bikovima jer vas, pre svega, očekuje suočavanje sa nekim zaostalim obavezama, a stižu i nove u najavi.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze to dozvole, mogli biste priuštiti sebi i dragoj osobi fine zajedničke trenutke opuštanja.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Blizanci

Posao: Praktično svi dogovori vam idu od ruke i ovo bi mogao biti jedan od vaših uspešnijih dana na polju komunikacije. Samo napred.

Ljubav: Što se tiče ljubavne sfere, tu bi bilo dobro da nešto više konkretnih poteza preduzmete prema osobi koja vas interesuje.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Suštinski ovaj radni dan ne bi trebalo da donese neke bitnije promene planova i načina realizacije zacrtanih obaveza kod Rakova. Nastavite u svom ustaljenom ritmu.

Ljubav: Bez mnogo talasanja na vašem ljubavnom planu. Uglavnom se sve odvija u granicama korektnog i pozitivnog. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Dosta naporan dan je pred Lavovima jer vas očekuje kako pojačan obim obaveza, ali i brojna papirologija koju treba završiti. Zasucite rukave dobro.

Ljubav: Ukoliko planirate zajedničko putovanje, imate povoljne aspekte da ga realizujete. Treba vam opuštanje i promena sredine.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Povedite računa o preciznosti detalja prilikom dogovaranja važnih poslova. Dodatna provera neće škoditi.

Ljubav: Solidne su šanse da bar jednu zamišljenu ljubavnu akciju sprovedete u delo. Budite što konkretniji i direktniji.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Ovaj dan mogao bi da bude veoma uspešan za tipične Vage pod uslovom da izbegnu sitne nesuglasice sa poslovnim saradnicima. Upotrebite vaše diplomatske veštine.

Ljubav: Mogući su problemi u komunikaciji sa dragom osobom, pa se potrudite da izbegnete bespotrebna objašnjenja.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Škorpija

Posao: Držite se već započetih poslova i strpljivo sačekajte pravi moment za predstavljanje novih ideja i projekata. Neke pozitivne stvari već se naziru na vašem profesionalnom vidiku.

Ljubav: Bavite se ljubavnom sferom, ne zapostavljajte je pod izgovorom da nemate vremena od obaveza ili slično.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Strelac

Posao: Uz veliki obim posla, za očekivati je da Strelci formalizuju uspešno bar jedan važan dogovor bitan za buduće angažovanje.

Ljubav: Solidni astrološki aspekti daju dobru predispoziciju da prvenstveno radite na očuvanju postojećih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Dosta naporan dan je pred Jarčevima, a ni obaveza neće manjkati. Nije isključeno da dođe do par verbalnih konflikata sa nekim od saradnika. Savet je da budete malo popustljiviji.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja u sferi ljubavnih relacija, za očekivati je da budu znatno iznad proseka. Moguće je i prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Nije loš dan u najavi za pokretanje nekih noviteta, pod uslovom da i ostali u poslovnom okruženju razumeju vaš pristup. Potrudite se da, ukoliko je potrebno, ponovite više puta ono što je suštinski važno.

Ljubav: Sjajan dan je za novo poznanstvo u najavi, pa budite pripravni da adekvatno odgovorite na mogući ljubavni izazov. Solidne su šanse da upoznate osobu sličnog temperamenta.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ribe će se uglavnom baviti tekućim obavezama ovog četvrtka. Puno toga treba odraditi, a sve ide nekako sporo. Naoružajte se strpljenjem.

Ljubav: Moguća je komunikacija sa nekom zanimljivom osobom preko društvenih mreža ili preko prijatelja. Uživajte.

Zdravlje: Fizički umor, dovoljno se odmarajte.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram