Dnevni horoskop za 20.11: Za Blizance nova ljubav na pomolu

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 20. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovnove i ovog prvog dana vikenda očekuje obim posla veći nego inače. Ipak ostavite nešto slobodnog vremena da se odmorite.

Ljubav: Pitanje koliko vremena i energije možete odvojiti i posvetiti dragoj osobi. Ne dozvolite da se oseti zapostavljeno.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Bik

Posao: Nemojte čekati sa donošenjem nekih važnih odluka. Posvetite deo slobodnog vremena i nekoj vrsti aktivnog odmora kako biste napunili baterije za novi poslovni ciklus.

Ljubav: Dajte svoj maksimum angažovanja kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Mogli biste da očekujete više prijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Presabiranje ličnih utisaka moglo bi danas da bude tema za razmišljanje kod tipičnih Blizanaca. Ne mozgajte previše, nema razloga za zabrinutost.

Ljubav: Lep dan mogli biste da očekujete na polju ljubavi. Nedavno poznanstvo veoma bi lako moglo da se pretvori u finu ljubavnu priču.

Zdravlje: Potrebno vam je da se dobro naspavate.

Rak

Posao: Uz dobru organizaciju imate realne šanse da sve zamišljeno odradite na sasvim zadovoljavajući način ove subote.

Ljubav: Ne dozvolite da budete danas pasivni kada je ljubav u pitanju. Pokrenite se i možete napraviti pravo iznenađenje dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Lavovima opuštanje makar kada su najosnovnije poslovne obaveze u pitanju. Bez straha, krenite u susret izazovima.

Ljubav: Budite iskreni i otvorenog srca i nema razloga da tokom ovog dana ne budete zadovoljniji nego što ste bili do nedavno.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Devica

Posao: Pokušajte da zaobiđete suvišne priče i komentare sa strane i fokusirajte se na sopstvene ciljeve. Bilo bi dobro da iskoristite malo vremena i za odmor.

Ljubav: Preuzmite inicijativu i provedite fine zajedničke trenutke sa vašom dragom osobom. Možda negde i otputujete.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Ovu subotu Vage bi trebalo da iskoriste za proveru i završetak poneke zaostale obaveze, kako bi mirne glave mogli da se posvete i preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo koje vam stiže od druge strane rešićete jedino iskrenim razgovorom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar poslovni dogovor mogli biste da postignete ove subote. Budite smeli i čvrsti u svojim stavovima.

Ljubav: Budite jasni i konkretni u iznošenju svojih stavova i kada je ljubavna sfera u pitanju. Očekujte podršku i razumevanje sa druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: I ovaj prvi dan vikenda za većinu Strelaca mogao bi proteći sa pojačanim angažovanjem, a moguće je i da iskrsne neka nova potpuno neplanirana.

Ljubav: Bilo bi dobro da zatvorite prethodnu stranicu vaše ljubavne prošlosti pre nego što se upustite u novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Potrudite se da napravite balans između obaveza i odmora.

Jarac

Posao: Astrološki aspekti najavljuju uspešan profesionalni dan kod većine tipičnih Jarčeva. Radne energije i elana ne bi trebalo da nedostaje na tom putu, a moguće su i materijalne satisfakcije.

Ljubav: Prosečan dan, možda i ispod proseka, očekuje vas na polju ljubavnih aktivnosti. Možda nije loše da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Više kockica profesionalnog mozaika trebalo bi da se tokom ovih dana poklopi onako kako odgovara pripadnicima Vodolija.

Ljubav: Pokušajte da se opustite i uživate u zajedničkim trenucima sa vašom voljenom osobom. Imate potpunu podršku i razumevanje.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Ribe

Posao: Ribe će i ove subote biti dosta aktivne na polju komunikacije. Nemojte samo započinjati mnogo stvari odjednom, nema potrebe za žurbom.

Ljubav: Nemojte se zamarati nebitnim stvarima, samo ćete podstaći neraspoloženje. Budite opušteniji.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život