Dnevni horoskop za 2.5: Devica sve ima pod kontrolom, osim ljubavne situacije

horoskop
Horoskop; Foto: Studio CP / ImageSource / Profimedia

Dnevni horoskop za 2. maj.

OVAN

Posao: Na početku radne sedmice Ovnovi imaju dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu. Shodno tome, očekuje se nešto laganiji radni ritam, piše Astroputnik.

Ljubav: Svu energiju danas usmerite ka ljubavi, budite pozitivni i učinite nešto lepo za sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

BIK

Posao: Izražen osećaj sigurnosti i vere u svoj ritam i način rada pratiće Bikove na početku ove radne sedmice. Očekuje vas i nešto sporiji ritam.

Ljubav: Sva pažnja danas bi trebalo da bude usmerena ka vašoj voljenoj osobi, a moguće je i bar jedno prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Iako bi Blizanci mogli da se razmahnu na sve strane kao po običaju, ipak ovaj ponedeljak upozorava na usporavanje i otežanu realizaciju.

Ljubav: Realno postoji više razloga da sumnjate u ispravnost sopstvenog sagledavanja problematike na polju ljubavnih odnosa. Pozabavite se preispitivanjem.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

RAK

Posao: Prvi radni dan u novoj sedmici kod najtipičnijih Rakova, obeležiće dosta napeta komunikacija sa saradnicima, pa je bitno da se malo pritajite i držite svog dela posla koliko je to moguće.

Ljubav: Veoma lepih planova imate na ljubavnom planu samo manje zavisi od vas, odnosno, bitno je da se u njih uklopi druga strana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

LAV

Posao: Na startu nove radne sedmice Lavovi mogu očekivati dosta nervoze, prvenstveno zbog činjenice da je neophodno da se oni prilagođavaju novonastalim okolnostima.

Ljubav: Novih okolnosti ima i u sferi vašeg ljubavnog života. Potrudite se da bez opterećenja sopstvenim egom, razmislite hladne glave i donesete pravu odluku.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

DEVICA

Posao: Imate realnih razloga da se nadate uspešnom poslovnom danu. Device će tokom ovog dana sve uglavnom držati pod kontrolom.

Ljubav: Ovaj ponedeljak nije najpovoljniji da se previše uzdate u sebe i svoju procenu situacije na polju ljubavnih relacija. Saslušajte bar jednu osobu od poverenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VAGA

Posao: Već od početka nove radne sedmice Vage čekaju brojne obaveze na profesionalnom planu, a danas je akcenat na formalnostima i papirologiji koja je ostala nezavršena iz prethodnog perioda.

Ljubav: Možete očekivati bar jednu lepu vest i pozitivan korak, u sferi ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Posao: Bez obzira na vidljiv pritisak zbog obaveza i rokova, većina Škorpija ima realne šanse da sve zacrtane poslovne ciljeve ostvari na vreme.

Ljubav: Nagoveštaja značajnjih dešavanja i promena na ljubavnom polju za danas nema. Ipak budite pozitivni, iznenađenja nisu isključena.

Zdravlje: Odlično.

STREALAC

Posao: Za najtipičnije predstavnike ovog astrološkog znaka, prvi radni dan u sedmici donosi dosta posla i manje probleme u komunikaciji sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Određenih verbalnih začkoljica može biti i u sferi ljubavi. Potrudite se da sve ostane na varnicama, jer se lako može razbuktati veća vatra.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao: Vrlo dobre okolnosti mogu pratiti Jarčeve tokom ovog ponedeljka, ukoliko su namerili da započnu važne razgovore za nove krupne poslovne projekte. Nemojte ništa požurivati.

Ljubav: Situacija je uglavnom stabilna na polju ljubavnih relacija, ali doza (ne)opravdanog nemira biće vidljiva, praktično tokom celog dana.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

VODOLIJA

Posao: Samo zahvaljujući nepredvidivoj fleksibilnosti Vodolije danas mogu uhvatiti kakav takav radni ritam, i uspešno obaviti poslovne zadatke.

Ljubav: Neki konkretan i konstruktivan predlog mogao bi da naiđe na dobar odziv kod drage osobe.

Zdravlje: Povedite računa o osetljivosti reproduktivnih organa.

RIBE

Posao: Ukoliko ispoštujete najbitnije detalje unapred isplaniranog radnog dana, onda nema nepremostivih prepreka da dođete do cilja.

Ljubav: Za većinu osoba rođenih u znaku Riba, danas nema ništa sigurno i predvidivo na polju ljubavnih relacija. Potrudite se da i vi budete fleksibilni.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram