Dnevni horoskop za 2. 4: Vagu čeka razočaranje u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 2. april 2021. godine.

Ovan

Posao: Poslednji radni dan u sedmici većini Ovnova donosi nešto manje posla i sveukupno profesionlanih obaveza, ali i dosta pozitivne energije u rezervi. Iskoristite je na neku fizičku aktivnost.

Ljubav: Budite spremni na neočekivani predlog i prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Ovaj radni dan može se svrstati u prosečne, za tipične predstavnike Bikova. Nešto brži tempo, ali manje-više sve uspešno stižete da obavite do kraja.

Ljubav: Bilo bi dobro da svojim aktivnim delanjem date doprinos jednom potencijalno odličnom danu koji vas može očekivati u sferi ljubavi, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Kraj radne sedmice Blizanci dočekuju pomalo iscrpljeni, ali uglavnom zadovoljni urađenim u prethodnom periodu na profesionalnom planu.

Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog u sferi ljubavnih odnosa. Finu komunikaciju sa dragom osobom ne treba potceniti.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju zglobova.

Rak

Posao: Poslednji dan radne sedmice može biti jedan od napornijih za tipične Rakove. Uz malu pomoć stižete sve da završite na vreme i kako treba.

Ljubav: Dobre vesti sa nekoliko strana na polju ljubavnih odnosa daju lepu osnovu da proverite ispravnost svog mišljenja prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Odličan radni dan je pred Lavovima ukoliko se potrude da ne brzaju i ne forsiraju stvari, jer su moguće greške, a onda i neminovno ispravljanje istih.

Ljubav: Vaša pažnja je usmerena ka jednog osobi, a za očekivati je da od druge dobije direktnije ljubavne signale, pa eto male ljubavne konfuzije na pomolu.

Zdravlje: Odlično.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Bezmalo sva današnja poslovna dešavanja kod većine Devica biće u ovkirima već viđenog i verovatno bez promena u odnosu na prethodni dan.

Ljubav: Kao retko kada, danas vas čeka ogromna podrška od voljene osobe, čak i za neke evidentne propuste u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Kraj radne sedmice tipične Vage dočekuju prilično relaksirano sa zadovoljavajućim rezultatima.

Ljubav: Iako nema razloga za velike ljubavne brige, danas vas može malo razočarati ponašanje osobe koju ste do sada smatrali budućom simpatijom.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Škorpije željno i nestrpljivo očekuju završetak ove poprilično naporne radne sedmice, koja će ipak po rezultatima biti iznad očekivanog.

Ljubav: Ovog petka neće biti mudro da bilo šta započinjete u sferi ljubavi. Preispitivanje ličnih stavova i mudro taktiziranje daće najmanje loše rezultate.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Na kraju radne sedmice Strelci mogu imati nešto napetiju poslovnu atmosferu, prvenstveno zbog toga što ostale karike sistema kaskaju. Nemojte se bez veze nervirati, okrenite sve na pozitivniju stranu.

Ljubav: Nema nagoveštaja za krupna dešavanja na polju ljubavi tokom ovog petka, ali vredi pokušati makar malo animirati dragu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Na polju komunikacije i sklapanja novih poslovnih dogovora Jarčeve danas očekuju odlične mogućnosti da na taj način stave tačku na jedan vrlo naporan poslovni mini-ciklus iza sebe.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih odnosa, potrudite se da pokažete maksimalnu suptilnost i suzdržanost u kritikama druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Iako ništa bitno novo nema u najavi za ovaj radni dan, tipične Vodolije mogu očekivati solidne poslovne rezultate, makar na nivou prethodnog perioda.

Ljubav: Nema razloga da odustajte od direktnog i konkretnog razgovora sa dragom osobom, ali nije baš povoljan dan da donosite konačne zaključke u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Relativno miran radni dan očekuje tipične Ribe. Eto prilike da se malo bolje reorganizujete i prilagodite novim poslovnim trendovima koji su na pomolu.

Ljubav: Bar jedan interesantan susret i simpatična nova osoba mogla bi ozbiljno da zagolica vašu ljubavnu maštu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram