Četiri znaka u kojima se rađaju najbolji ljubavnici

Banderas
Banderas je Lav; Foto: Andrew Cooper/Sony Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Ako je verovati astrolozima, horoskopski znakovi određuju jako puno toga u životu, pa i to kakvi ste u krevetu. Kreativni, strastveni, predani - u ova četiri horoskopska znaka rađaju se najbolji ljubavnici. 

Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vage snalaze se na svim područjima, bar što se seksa tiče, od nežnog vođenja ljubavi, do ispunjavanja najluđih fantazija svoje partnerke, piše portal Herway.

Jako im je važno da oboje uživaju, pa će se neretko posvetiti partnerkinom užitku više nego vlastitom.

Vage su po prirodi kreativne, a tu kreativnost njguju i u spavaćoj sobi pa s njima uvek možete da očekujete nešto novo i uzbudljivo. Jako su strpljivi i znaju da se najbolje stvari u životu događaju spontano.

Jedna od njihovih najboljih osobina je spremnost da žive u trenutku pa tokom seksa za njih ne postoji ništa drugo što može narušiti trenutke bliskosti s partnerkom.

Lav

Lavovi svoje partnerke tretiraju kao kraljice. Stalo im je do toga da oduševe ženu u krevetu i da ona nestrpljivo iščekuje sledeći susret.

Vole da budu najbolji u svemu što rade, a seks se nalazi visoko na njihovoj listi prioriteta.

Retko ćete naići na muškarca rođenog u znaku Lava koji je loš u krevetu. Lavovi su dominantni, strastveni i posvećeni svemu što rade.

Pročitajte još:

Škorpija

Škorpija je najstrastveniji horoskopski znak, kako u životu, tako i u krevetu.

Oni ne vole osrednjost pa će se partnerki potpuno posvetiti. Imaju jak libido i nikad neće propustiti priliku za seks.

Odani su po prirodi, a znaju i da vežba čini savršenstvo, stoga će se truditi da nauče da usreće partneru, u krevetu i izvan njega.

Bik

Bikovi su nežni ljubavnici, a nakon seksa nikad neće preskakati maženje.

Ne vole veze na jednu noć, već teže trajnom partnerstvu i stabilnost u ljubavnim vezama.

U seksu će s partnerkom podeliti sve, telo, srce i dušu, uvek će slušati njene želje i nastojati da ih ispune najbolje što mogu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram