Najbolje doba godine za svadbu za svaki horoskopski znak

svadba horoskop
Foto: 81b, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Za neke je horoskop samo bezazlena razbibriga, ali mnogo je onih koji će, kad donose važne odluke, uzeti u obzir astrološke savete. Tako je i sa datumom venčanja, koji neki rado biraju zavisno od godišnjeg doba koje im se sviđa.

Astrološkinja Ambi Stejtam otkrila je za magazin Brides kako je načelno najbolje odabrati datum za vreme vladavine našeg horoskopskog znaka.

Tada je pažnja kosmosa na vama i Sunce obasjava vaš deo Zodijaka, kazala je ona, a prenosi portal Zadovoljna.hr.

„Međutim, ako je taj period ujedno i razdoblje retrogradnog Merkura, Venere ili Marsa, onda je bolje izbeći venčanje. Mi astrolozi ne savetujemo sklapanje braka tokom retrogradne faze te tri planete jer su to specifične faze koje imaju najnepovoljniji uticaj na brak i venčanja“, objasnila je Stejtam.

Zato je dobro proveriti koje bi doba godine, zavisno od grupe horoskopskih znakova, moglo da bude najbolje za venčanje.

VATRENI ZNAKOVI

Vatrenim znakovima treba moćna, vatrena energija u trenutku venčanja, pa je leto najbolje vreme za to.

Ovnovima najviše odgovara početak leta, dakle jun. Venčanje na letnju ravnodnevnicu, tokom najdužeg dana u godini, odgovaralo bi tom dinamičnom znaku.

Lav ima sreće jer može da kombinuje leto i vladavinu Lavova i da odabere venčanje u periodu od kraja jula do kraja avgusta.

Ako im ne odgovara zimski termin tokom njihove vladavine, Strelci mogu da odaberu bilo koji letnji mesec za venčanje.

Pročitajte još:

VAZDUŠNI ZNAKOVI

Izgleda da vazdušni znakovi imaju najviše prostora za razmišljanje o datumima s obzirom na to da, prema mišljenju astrologa, mogu da odaberu bilo koje doba godine.

Vage su po prirodi vrlo sofisticirane i elegantne, a rana jesen smatra se jednim od najboljih razdoblja za elegantnija venčanja.

Za Vodolije pravila ne postoje ni u čemu, pa tako ni u odabiru datuma venčanja. Oni su nepredvidivi i spontani, a kosmos kao da zna da ih je bolje ostaviti da rade po svom.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Proleće i jesen idealni su za zemljane znakove, pogotovo ako žele da se povežu s prirodom i da imaju venčanje na otvorenom koje bi savršeno odgovaralo njihovoj ličnosti.

Bikovi mogu da odaberu proleće koje je bliže njihovim mesecima rođenja. Za Jarčeve i Device preporučuje se jesen, u slučaju Jarčeva kasnija jesen.

VODENI ZNAKOVI

Prema mišljenju astrologa, Škorpije su stvorene za zimsko venčanje. Kao savršenu opciju za taj znak ona navodi malo privatno zimsko venčanje u suton pored jezera.

Ribama takođe predlaže zimsko razdoblje, a Rakovima će najbolje odgovarati letnje venčanje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram