Dnevni horoskop za 2. 12: Ovan potpuno zaslepljen u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Lifetime / Ferrari / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 2. decembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Danas biste mogli da naiđete na nerazumevanje kod nekih od nadređenih osoba. Potrudite se da izbegnete svađu i veći verbalni sukob.

Ljubav: Stare ljubavne dileme nikako da razrešite, a novi strastveni izazovi vas mogu zaslepiti.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Bik

Posao: Potrebno je da se manje nervirate, da ne požurujete ni sebe ni druge, jer ćete tako samo doprineti da situacija u radnom okruženju bude napeta.

Ljubav: Nije preporučljivo neko veliko angažovanje na ljubavnom planu. Mogli biste da očekujete neke ozbiljne i malo neprijatne razgovore sa dragom osobom.

Zdravlje: Pad energije.

Blizanci

Posao: Ako ste sebi danas postavili više profesionalnih ciljeva, hrabro napred. Ipak, očekujte da vaš način vođenja posla ne odgovara mnogima.

Ljubav: Usled velikog angažovanja na drugim poljima logično je da vam neće ostati mnogo energije za ljubav. Zbog toga biste mogli da naiđete na nerazumevanje druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Dan koji je inače već maksimalno nabijen obavezama može začiniti i dodatni poziv za kolegijalnu pomoć ili pak problem zbog skraćenja već dogovorenih rokova.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo očekuje vas na ljubavnom planu. Osim flerta i opuštene konverzacije, nije za očekivati veći pomak.

Zdravlje: Fizički umor. Napravite balans između obaveza i odmora.

Lav

Posao: Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima i par puta proveravajte informacije koje do vas stižu.

Ljubav: Jedan izazov mogli biste da očekujete u sferi ljubavnih dešavanja. Obratite pažnju da ne uletite u komplikovanu priču sa tajnovitom osobom.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Mogli biste danas da očekujete par verbalnih izazova. Morate da se kontrolišete jer biste mogli da naštetite najviše sebi.

Ljubav: Ista meta – isto odstojanje, pa ako ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem, uživajte. U suprotnom, sačekajte bolji trenutak za veće angažovanje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Vaga

Posao: Ništa ne forsirajte tokom ovog dana jer ćete samo tako sebe da poštedite nepotrebnog nerviranja. Distancirajte se od bilo kakvih rasprava sa saradnicima.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, možete napraviti i neki konkretniji potez i aktivirati neku novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Osetljivost grla, čuvajte se infekcija.

Škorpija

Posao: Imate previše obaveza i čini vam se da vam vreme izmiče i da ništa ne možete da završite. Ipak, ukoliko neko može da se izbori sa svim izazovima, to su svakako Škorpije.

Ljubav: Sve vaše današnje aktivnosti na polju ljubavnih relacija biće u senci vidno izraženog (ne)opravdanog nezadovoljstva drage osobe.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Strelac

Posao: Moguće je da vas očekuje nova poslovna ponuda ili pomoć od osobe sa kojom ste nekada ranije sarađivali.

Ljubav: Ideja za ljubavnu inicijativu verovatno ima. Ipak, ne žurite sa realizacijom. Okolnosti možda nisu loše, ali čekaju vas još bolje u bliskoj budućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Važno je da ostanete na svom nivou posvećenosti i odgovornosti, ali nije naodmet i da potražite pomoć ukoliko ne možete sve da završite u roku.

Ljubav: Jarčevi bi tokom ovog dana mogli da se potrude da prirede i izrežiraju makar mali prijatan scenario voljenoj osobi.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Vodolija

Posao: Vodolije bi mogle da se danas razlete na sve strane i prosto oduvaju kompletnu profesionalnu konkurenciju. Samo napred.

Ljubav: Ne unosite nestabilnost u nešto što funkcioniše kako valja. Skloni ste preteranim kritikama.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Ribe

Posao: Nemojte čekati da neke stvari dođu same od sebe, potrebno je da ih vi pokrenete. Previše razmišljanja i kalkulacije je kontraproduktivno. Na vama je da iznesete svoje predloge.

Ljubav: Pazite da nekim nesmotrenim potezom ne izazovete zabunu ili pogrešno tumačenje druge strane.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život