Dnevni horoskop za 2. 12: Lav sam sebi najveći neprijatelj

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 2. decembar 2020.

Ovan

Iako vam mnogo toga danas ide na ruku, budite spremni i da se malo borite za svoje stavove, naročito sa onima koji vaš tempo ne mogu ili neće bespogovorno da prate.

Pozitivna energija i pojačan osećaj strasti pratiće većinu tipičnih Ovnova i tokom ovog dana. Poželjno bi bilo da iskontrolišete impulsivne reakcije kako ne biste zakomplikovali situaciju.

Što se zdravlja tiče, nema razloga za zabrinutost.

Bik

Bikovi će i ovog dana morati da ulože dodatan trud i napor kako bi se izborili sa povećanim obimom posla i svim profesionalnim preprekama na putu.

Osoba koju poznajte izvesni period, ali do sada nije bila na vašem ljubavnom radaru, mogla bi da vas zaintrigira, pa eto dobre osnove za flert ili pak početak nove ljubavne priče.

Prijala bi vam fizička aktivnost, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Potencijalno odličan radni dan je pred Blizancima, pa će najverovatnije bez većih problema završiti svoje zacrtane obaveze. Obratite pažnju da vam ne promaknu neki sitni, naizgled nebitni detalji.

Dosta taktičnosti i suptilnih poteza očekuje se od vas ukoliko ne želite da narušite postojeće ljubavne odnose.

Bićete promenljivog raspoloženja.

Rak

Dosta naporan i prepun obaveza radni dan je pred većinom Rakova. Potrudite se da koliko je moguće poštujete hijerarhijski redosled obaveza kako biste izbegli veće zastoje u realizaciji.

Nije realno očekivati kapitalne promene ili događaje sa velikom težinom na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, što možda i nije toliko loše u ovom trenutku jer ste prezauzeti drugim životnim sferama.

Dovoljno se naspavajte.

Lav

Nastavlja se talas pozitivne energije praćen dobrim radnim elanom kod većine Lavova. Nemojte se samo rasplinuti i gubiti vreme na neke manje bitne a zahtevne detalje.

Bilo bi mudro da poslušate sopstveni glas razuma i ne ulećete u bespotrebne komplikovane ljubavne situacije.

Sami sebi možete biti najveći neprijatelj i narušiti zdravlje.

Devica

Veoma je bitno da stavite tačku na prethodno započete obaveze kako biste mogli da se pozabavite planovima za buduće projekte.

Nema razloga da ne budete danas posvećeni i angažovani kada su ljubavni odnosi u pitanju. Moguće je prijatno iznenađenje.

Zdravlje je sasvim solidno.

Pročitajte još:

Vaga

Sasvim solidan i miran radni dan je pred većinom Vaga i s lakoćom će obaviti sve obaveze.

Pričuvajte se brzopletog uletanja u površne flertove i avanture, osim ako niste spremni da plivate u tim vodama.

Zdravlje je vrlo dobro.

Škorpija

Držite se svog proverenog režima rada, pa ukolko i dođe do nekih iskakanja iz koloseka, trebalo bi da se to završi bez neke veće štete po vas.

Ukoliko želite da stavite na probu svoje zavodničke predispozicije, samo napred, uz savet da postavite granice do kojih ste spremni da idete.

Zdravlje je bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Odličan dan je pred većinom tipičnih Strelčeva da se veoma uspešno pokažu na širokom frontu poslovnih aktivnosti.

Mali predah i povlačenje u kratkotrajnu ilegalu može biti dobar način da izbegnete potencijalne ljubavne mine.

Obavite rutinske lekarske preglede.

Jarac

Posvetite pažnju sitnicama između redova ako vam tokom ovog dana budu ponuđene neke nove obaveze i odgovornost koje donose realne šanse za poslovno avanžovanje.

Budite fleksibilni i spremni da izađete u susret potrebama vaše drage osobe, na obostrano zadovoljstvo.

Nema razloga za zabrinutost što se zdravlja tiče.

Vodolija

Bez većih talasanja na poslovnom horizontu za većinu Vodolija tokom ove srede. Sve ide svojim tokom, ali ipak pokušajte da budite malo fleksibilniji prema poslovnim saradnicima.

Draga osoba danas ima velika očekivanja od vas. Budite revnosni i ako zatreba požrtvovani, realno je da vam se sve vrati na pravi način u budućem periodu.

Pokušajte da izbalansirate obaveze i odmor.

Ribe

Ukoliko dođe do nekih nesporazuma i začkoljica u komunikaciji tokom ovog dana, Ribama će najviše pomoći savet iskusnih i pre svega osoba od poverenja. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć.

Danas niste najpozitivnijeg raspoloženja i to će verovatno osetiti i voljena osoba. Potrudite se da previše negativne energije ne usmerite ka nekome ko nije ni kriv ni dužan.

Moguća je osetljivost grla.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram