Dnevni horoskop za 19. 2: Pred Lavom preokret u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 19. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ako ima neodložnih stvari, napred u radne pobede, ali nemojte ništa forsirati u danu koji je predviđen pre svega za odmor i relaksaciju.

Ljubav: Provedite više vremena sa dragom osobom, uživajte u opuštenim zajedničkim aktivnostima i ne dozvolite da vam iko to poremeti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Prvi dan vikenda jeste prvenstveno dan za odmor, ali nije isključeno da ćete izvesno vreme provesti u komunikaciji sa nekim od saradnika vezano za neodložne poslove koje treba obaviti.

Ljubav: Pokušajte da potencijalne nesuglasice sa dragom osobom rešite strpljivo i uz kompromis. Ne budite suviše tvrdoglavi.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Blizanci bi prvog dana vikenda trebalo da se maksimalno opuste i iskoriste povoljne aspekte za bavljenje nekim vidom rekreativnih aktivnosti ili pak uživaju u kreativnim aktivnostima vezanim za omiljeni hobi.

Ljubav: Sjajne prilike i brojne mogućnosti su pred vama ukoliko se pokrenete i negde izađete. Bar jedna se može izdvojiti kao vredna pažnje i truda.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Rak

Posao: Rakovi će imati dosta zaostalih kućnih poslova ovog vikenda, pa se očekuje da ovu subotu budete aktivni u porodičnom okruženju.

Ljubav: Ostavite dovoljno vremena za neku šetnju ili druženje u krugu prijatelja. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Lav

Posao: Vrlo dobar dan da Lavovi uspešno osmisle i u praksi realizuju ideju aktivnog odmora. Uživajte.

Ljubav: Naizgled prosečan dan veoma lako se može pretvoriti u veoma zanimljiv, posle upoznavanja nove osobe u krugu prijatelja ili poznanika.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Device bi trebalo da današnji dan posvete sebi i odmoru, a nije isključeno da vas očekuje i poziv za pomoć nekom od prijatelja.

Ljubav: Imate finu priliku da ulepšate sebi i i dragoj osobi dan poklonivši joj lep znak pažnje u vidu poklona.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, respiratornog sistema.

Vaga

Posao: Evo dana koji bi Vage trebale da iskoriste i provedu u odmoru i rekreaciji. Možete se posvetiti i nekim kreativnim aktivnostima koje vam prijaju.

Ljubav: Iskoristite povoljnu priliku i uživajte u najfinijim nijansama uzajamno pozitivnih partnerskih osećanja. Neke kockice trebalo bi da su se već uklopile u vaš ljubavni mozaik.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: Škorpije bi ove subote mogle biti zauzete obavezama vezanim za kuću i eventualnu pomoć nekom od bližnjih.

Ljubav: Iskoristite dan za posetu prijateljima, rođacima ili organizujte neki izlet sa voljenom osobom. Prijaće vam opuštanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Opušten dan je pred Strelcima da uspešno okončaju započete dogovore odranije. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Ne bi bilo loše da inicijativu danas prepustite drugoj strani, a vi se opustite i uživajte. Možete očekivati prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Evo dana da Jarčevi povuku kočnicu i naprave predah od poslovnih obaveza. Ipak, par zaostalih sitnica može vam oduzeti malo više vremena od očekivanog.

Ljubav: Evo prilike da neki dogovor ili obećanje odranije dato dragoj osobi ispunite, što bi bio pun pogodak u pravom trenutku.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama. Očekuju vas povoljne vesti od nekog saradnika iz prošlosti vezane za novu saradnju ili dogovor.

Ljubav: Povoljne okolnosti su i na vašem ljubavnom horizontu, pa se očekuje da dan provedete u opuštenoj i mirnoj atmosferi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Tokom ovog dana Ribe bi mogle da očekuju pozitivnu komunikaciju sa inostranstvom. Moguće je i da dobijete predlog za obuku i dodatno usavršavanje.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje i posetu dragim prijateljima koje odavno niste videli. Prijao bi vam razgovor sa osobom od poverenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram