Kako će nas pun mesec u znaku Lava izvući iz učmalosti

Koncert
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić piše da će se nakon Dana zaljubljenih, 16. februara odigrati veoma značajan, krucijalan planetararni uticaj koji predstavlja prekretnicu za mnoge emotivne odnose.

To je upravo pun Mesec u znaku Lava koji će mnoge parove stimulisati i izvući iz zone komfora i učmalosti, kao i pokrenuti sve one slobodne da se bez ustezanja jave, predlože susret i pokrenu neku novu emotivnu priču. Ojačaće vaše samopouzdanje, pozitivne vibracije i veru u boljitak novog što započinjete.

Iako ste u strahu od promena navika i rutine, one su nužne za vaš rast i razvoj. Snažna je i udarna ovo energija koja nosi nervozu, pritisak i tenziju sa kojom se nije lako nositi, ali je vreme za oslobađanje od svega onoga što vas guši i zbog čega ne možete noćima mirno da spavate. Dosta je bilo negativne energije. Stigao je trenutak pozitivnih obrta i nenadanih dostignuća. Vreme je za iskorak!

Da vidimo šta će svakom znaku doneti ova moćna kosmička energija.

Ovan

Ostanite prodorni, energični i vatreni kakvi ste inače. U punoj ste snazi. Slede vam zapaženi rezultati i promene, kako u poslu – stari i novi projekti (obaveze), tako i na ljubavnom planu.

Bik

Treba da se pokrenete kako u kući, tako i van nje. Bićete zagrejani za flert. Ne budite lenji! Iskoristite predstojeće dane.

Blizanci

Iskoristite lukavo svoju veštinu komunikacije. Biće zanimljivih sagovornika i nenadanih dobrih vesti. Sredite svu potrebnu papirologiju i dotrajale obaveze. Iznenadni gosti i susreti sa društvom.

Rak

Ulažite i pametno investirajte novac. Nov početak je pred vama čim se budete oslobodili ličnih kriza i iracionalnih strahova koje vučete iz prošlosti. Verujte u moć promena.

Lav

Zasijajte u punom sjaju i glamuru na svim životnim poljima, bez ustezanja. Budite produktivni, pametno iskoristite nalet energije. Putovanja. Traženi ste, izađite iz kuće i opustite se. Iskulirajte nepotrebne drame i rasprave, nije vredno nerviranja.

Devica

Pravite nove planove i upuštajte se u nove poduhvate, ali ne budite skeptični kao i inače. Propuštate dobre šanse.

Vaga

Druženje sa prijateljima. Želite više pažnje. Izađite iz kuće i dobićete je sasvim neočekivano.

Škorpija

Poslovni poduhvati su pred vama. Hitajte ka uspehu. Profesionalna strana života traži da joj se posvetite.

Strelac

Putovanja, edukacija, usavršavanja. Pročitajte novu knjigu, isprobajte novi recept, razmotrite promenu posla…Iskoristite svoj ekspanzivni duh i optimistično u nove životne poduhvate.

Jarac

Više strasti i žara, kako u poslu, tako i privatno. Ne zavidite kolegama, jer mislite da niste dovoljno cenjeni. Uspeh vas nece zaobići onda kada se njemu budete najmanje nadali. Svojim negativnim mislima stvari pogoršavate.

Vodolija

Ljubavna dešavanja, susreti sa masom, novi ugovori i partnerstva. Budite diplomatični i ne reagujte svađalački na prvu ukoliko se ne slažete sa mišljenjem sagovornika.

Ribe

Poslovne promene, reorganizacija života, korekcija ishrane i navika. Prilagodite im se i prihvate promene. Ne budite haotični, lenji i nepristupačni. Promenite nešto i oslobodite se od rutine i zone komfora koja vas zapravo najviše i koči.

***

Bonus video: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram