Dnevni horoskop za 19.12: Vodolijama danas sve ide od ruke

Foto: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 19. decembar 2021. godine.

Ovan

I tokom ove nedelje očekuje vas dosta aktivnosti, ipak nema razloga za forsiranje, na prvo mesto stavite relaksiranje. Moguć kraći put. Svi uslovi postoje da danas uživate u sferi ljubavi, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili da nameravate da osvajate nečije srce, piše Astroputnik.

Bik

Najverovatnije da nema razloga i potrebe za dodatne aktivnosti tokom ove nedelje. Opustite se, ali nemojte dozvoliti da se potpuno uspavate. Oni Bikovi koji shvate ozbiljno signale nezadovoljstva koji dolaze od strane voljene osobe, imaće danas dobre šanse da sve potencijalne probleme prevaziđu.

Blizanci

Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju, samo pripazite i ne dajte olako, pre svega nerealna obećanja. Podelite svoju pozitivnu energiju sa dragom osobom i učinite ovaj drugi dan vikenda jednim od lepših.

Rak

Praktično nema nijednog razloga da osobe rođene u znaku Raka danas budu nezadovoljne realizacijom svojim još ranije isplaniranim obavezama. Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu je moguće bar jedno prijatno iznenađenje pa eto prilike za opuštanje i uživanje.

Lav

Za bezmalo sve isplanirane obaveze energije bi trebalo da imate sasvim dovoljno. Ipak, manji broj Lavova može sebe preopteretiti dodatnim aktivnostima. Vrlo dobre astrološke predispozicije, daju vam solidne šanse da kraj dana u sferi ljubavi dočekate čak zadovoljniji nego što ste bili na njegovom početku.

Devica

Nije loš dan za analiziranje urađenog i pravljenje planova za nove poslovne izazove. Ostavite koji trenutak vremena i za neku rekreativnu aktivnost prijaće vam. Tipične Device danas mogu ostvariti zanimljiv kontakt sa novom simpatičnom osobom.

Vaga

Drugi dan vikenda bi trebalo da protekne u relativno mirnoj atmosferi, po pitanju realizacije planiranih obaveza kode većine Vaga. Uz pretpostavku vaših aktivnosti u granicama objektivnih mogućnosti, sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da očekujete i više prijatnih ljubavnih iznenađenja.

Škorpija

Za najtipičnije Škorpije i danas ima posla, u najmanjoj meri kao prethodnog dana. Iako niste u reprezentativnom izdanju kada je raspoloženje u pitanju, ovaj dan i nije tako loš da budete zadovoljni krajnim rezultatima u sferi ljubavi.

Strelac

Solidan dan nalazi se pred najtipičnijim Strelčevima, pre svega ako su precizno i realno isplanirani aktivnosti. Ne prihvatajte olako dodatne obaveze. Ništa bitno novo nije realno očekivati u sferi vašeg ljubavnog života. Zadovoljni uživajte, oni drugi sačekajte bolji period za krupnije akcije.

Jarac

Tokom drugog dana vikenda nije za očekivati značajnije izmene plana i realizacije zamišljenih ciljeva u odnosu na prethodni dan. Ovo svakako nije pogodan dan da Jarčevi planiraju i uspešno sprovedu bar jedno od obećanja dato voljenoj osobi.

Vodolija

Pred osobama rođenim u znaku Vodolije je potencijalno povoljan dan za aktivnosti, bilo klasično poslovne, bilo samo one rekreativne prirode. Više ideja i motiva može vam se danas motati po glavi, kada su u pitanju vaši ljubavni odnosi u pitanju, od vas sve zavisi.

Ribe

Relativno opušten dan nalazi se pred Ribama. Ne planirajte previše obaveza, i ne žurite sa novim idejama. Bitne stvari u vašem ljubavnom životu nikako da se usklade sa ličnim željama. Danas nije loš dan da krenete u tom pravcu, samo bez srljanja.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram