Dnevni horoskop za 19.11: Bik se povukao u sebe

Merilin Monro
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte horoskop za 19. novembar 2020.

Ovan

POSAO

Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu su naglašeni.

LJUBAV

Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

ZDRAVLJE

Loša probava.

Bik

POSAO

Umorili ste se i sad biste najradije da odmarate u svom domu. Izdržite još malo jer morate da radite. Bankovni račun vam je skoro prazan.

LJUBAV

Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodni Bikovi čekaju poziv, a trebalo bi da se aktiviraju.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Pročitajte još:

Blizanci

POSAO

Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.

LJUBAV

Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška je veoma naglašena.

ZDRAVLJE

Bolovi u leđima.

Rak

POSAO

Kolega je u superiornijoj poziciji i to vas ljuti. Vaše kraće odsustvo sa radnog mesta donelo je nove promene. Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji.

LJUBAV

Neko vas je zainteresovao na prvi pogled. Ne žurite u proceni. Ne znate još uvek kakva je ta osoba i šta sa njom možete da očekujete.

ZDRAVLJE

Bol u grlu.

Lav

POSAO

Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Na kraju ipak možete dobro proći i ostvariti profit.

LJUBAV

Udaljili ste se od partnera i koliko god da se on trudi da je na usluzi, vi jednostavno niste zadovoljni njegovim potezima.

ZDRAVLJE

Iritacija kože.

Devica

POSAO

Imate mnogo ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji daju naznake za ozbiljniju poslovnu pomoć, a vi samo treba da budete manje nasrtljivi.

LJUBAV

Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek ne zainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.

ZDRAVLJE

Napetost.

Vaga

POSAO

Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom remeti poslovni ritam. Budite strpljivi.

LJUBAV

Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili za koga vi bar tako mislite. Razmislite kako biste fukncionisali sa takvom osobom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nemate ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima.

LJUBAV

Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem mestu. Ipak ste započeli komunikaciju sa nekom osobom iz vašeg okruženja.

ZDRAVLJE

Prolazna glavobolja.

Strelac

POSAO

Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.

LJUBAV

Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji pokazuju prema vama punu naklonost.

ZDRAVLJE

Umorni ste..

Jarac

POSAO

Ako ne možete da promenite druge, menjajte sebe. Finansije su u padu. Kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.

LJUBAV

Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete finansijski pomoći. Imaćete manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore o prošlim događajima.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO

Nemir koji osećate ne da vam mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to po vas neće biti prijatno. Opustite se i bolje organizujte svakodnevicu.

LJUBAV

Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Možda bi vam to bio dobar potez u ovom trenutku.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Ribe

POSAO

Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet. Bespotrebni trošak prethodnih dana umanjiće komfor.

LJUBAV

Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram