Alfa žena koja sve horoskopske znake baca na kolena

Horoskop
Foto: RECONDED PICTURE COMPANY-PENINSULAÑ FILMS-FICTION FILMS - Album / Album / Profimedia

Alfa žena, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe – ona je sve to.

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može, piše Atma.hr.

Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred, često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

Žena u znaku Jarca je neverovatno jaka žena.

Pročitajte još:

Znate li pred kim stojite? Ono što bi svakom prosečnom muškarcu „slomilo kičmu“, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se, ako ste njen partner, zapitati jeste li je uopšte dostojni?

Ako zaključite da jeste partner za nju, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenosti. S njom svaki dan neosetno postajete sve bolji i bolji … dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usuđuje da voli žapce? Njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas kao partnera je da pokažete karakter i istrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer to poseduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga, ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe.

Žena Jarac može da prebrodi sve životne probleme, a kakav je god problem zadesio, uspeće da ostane sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rešenje.

Može da se učini hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću.

Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice.

Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, stidljiva i pesimistična.

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikuda.

Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbinu da odradi svoje već će uvek biti svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u svoje ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu podrška i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti.

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, kao i jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emotivne potrebe. Dobro se može slagati i sa Škorpijom.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram