Dnevni horoskop za 18. 11: Rak na ivici pucanja

dnevni horoskop
Foto: Retna/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Pročitajte horoskop za 18. novembar 2020.

Ovan

Ukoliko spadate među one pripadnike znaka kojima je obrazovanje još uvek među pripritetnim obavezama u životu, danas je dan kad možete u potpunosti da se posvetite učenju i izučavanju važnijih oblasti. Vama je trenutno najbitnije da se pozabavite svojim obavezama na polju obrazovanja, a potom možete da se uključite u bilo šta drugo. Za sada vam sjajno ide, samo nastavite tako.

Bik

Komunikacija vam nije jača strana danas. Veća je mogućnost da ćete se, ukoliko vas neko i upita za vaše mišljenje, poneti pomalo osorno i tako ugasiti svaku drugu mogućnost za razgovor. Bespotrebna objašnjavanja nisu nešto čemu biste se danas podvrgli, pa ćete se potruditi da ih izbegnete koliko god to budete mogli. Ukoliko neko pokuša da ih od vas zatraži, sam je sebi navukao nevolju na vrat.

Blizanci

Vama je na ljubavnom planu danas veoma bitno da se iskažete u punom svetlu i da partneru pokažete svoju nežniju stranu. Romantika je nešto što vašem odnosu manjka, pa ćete se danas potruditi da je nadoknadite. Želeli biste da se malo više družite i izlazite, ali shvatate da partner trenutno ima drugačije potrebe, pa ste skloniji da njegove želje stavite ispred svojih, potajno se nadajući da će vam se to nekad vratiti dobrim.

Rak

Vi ste ljuti danas. Problem je u tome što vam se sve čini nekako lošije nego što u stvari jeste. Bes koji se skupljao u vama sada je na pragu da provali i pred sobom počisti sve koji vam se danas nađu na putu. Umesto da se ljutite, ne bi bilo loše da malo razmislite o tome šta ste mogli da učinite da predupredite ovu situaciju u kojoj ste se našli.

Pročitajte još:

Lav

Za vas je ovo jedan od onih lepih dana koje možete da posvetite najmilijima i da bez imalo griže savesti uživate u svim onim divnim stvarima koje vreme provedeno s njima nosi. Potpuno ste se posvetili ljudima koje volite i to vas danas čini izuzetno srećnim i ispunjenim. Sada vam je potrebno samo da se malo više uključite u njihove živote i dešavanja u njima da biste se osetili krajnje zadovoljno.

Devica

Za vas je nastupio trenutak u kom ćete se najverovatnije više držati kuće i dešavanja u njoj nego bilo čega drugog. Potrebno vam je da se malo više uključite u neke poslove koji bi se ticali promena povezanih sa vašim životnim okruženjem. Prija vam da se zabavite uređenjem stana i bilo kakvom aktivnošću koja je usmerena u tom pravcu. Odaberite nove boje za zidove ili promenite neki detalj kad je nameštaj u pitanju.

Vaga

Veština komunikacije vam je danas na nivou. Sasvim ste dobre volje i spremni za nova poznanstva i dogodovštine na tom polju. Takođe, svakako vam je potrebno da se malo više pozabavite širenjem kruga svojih prijatelja i da se u toj potrazi za novim zanimljivim ljudima malo osvrnete i oko biranja potencijalnih partnera. Kod vas je barem to jednostavno. Ako ništa drugo, malo flerta će učiniti da se osećate zadovoljnije.

Škorpija

Danas ćete vreme iskoristiti da se odmorite. Neophodno vam je da se malo osamite i da u tišini razmislite o stvarima koje vas tište. S obzirom na to da ste se isuviše forsirali u poslednje vrijeme, pravi je trenutak da se pre početka naredne sedmice opustite i odmorite, pišu na sajtu Astrofon21.com.

Strelac

Kod vas je danas sve u znaku naglašenih emocija. Moglo bi da vam se desi da se malo više upustite u raspravu o pitanjima srca koja je kod vas pod večitim znakom pitanja jer vi naprosto uvek tražite nešto interesantnije, zabavnije, mističnije. Lako vam dosade stari ljudi i stare stvari, pa vas je samim tim veoma teško zadržati kraj sebe na duže. Ovaj put ste se možda i upecali. Dobro razmislite.

Jarac

Zabrinuti ste zbog partnera. S jedne strane vam je veoma stalo da ga usrećite, a sa druge ne znate kako da mu pomognete s obzirom na to da je već neko vreme utučen. Iako znate o čemu se radi, ne znate na koji način da mu pomognete. Samo se smirite i pokušajte da otvoreno sa njim porazgovarate. To bi trebalo da bude dovoljno. Onog trenutka kad sazna šta vas muči svakako će se zapitaiti o svom ponašanju i stavu koji ima.

Vodolija

Vi biste voleli da se danas okružite prijateljima koji bi vam na najbolji mogući način ulepšali dan. Treba vam dašak veselja da se ponovo osetite živim. Za sada vam je najbitnije da se više ne optrećujete stvarima koje ste do sada imali u planu. Pokušajte da se malo usredsredite na veseliju stranu života koja bi vam trenutno u većoj meri olakšala postojeću situaciju, za koju i sami znate da nije baš najsjajnija.

Ribe

Vi ste zlovoljni. Sve vam smeta i naprosto niste raspoloženi da se upustite u bilo kakve duže priče niti kontakte sa dragim osobama. Za sada nastojte da se malo osamite ukoliko želite da izbegnete dodatnu tenziju ili uopšte sukobe sa osobama koje cenite.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram