Dnevni horoskop za 17. 11: Pred Lavom iznenađenje u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 17. novembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Moguće je da vas danas očekuje dodatno angažovanje na polju koje nema direktne veze sa osnovnim profesionalnim delatnostima, što bi moglo da od vas zahteva dodatnu reorganizaciju.

Ljubav: Moguće je da vas sačeka dosta pitanja i zahteva sa druge strane za suočavanje sa postojećim stanjem, bez odlaganja.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Bik

Posao: Visok nivo radne energije pratiće Bikove i ovog četvrtka, pa slobodno možemo reći da vas ne očekuju nikakve nepremostive prepreke na profesionalnom putu.

Ljubav: Dobar deo pozitivne energije valjalo bi iskoristiti i na neka lepa ljubavna dešavanja, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Blizanci

Posao: Povećan obim obaveza očekuje Blizance i ovog četvrtka gde vam više faktora tehničke prirode može usporiti realizaciju započetog. Budite strpljivi i ne nervirajte se, uostalom vi i te kako umete da se nosite sa izazovima te vrste.

Ljubav: Privlače vas neobične, zahtevne osobe, pokreću vas i teraju da se borite i osvojite ih. Hrabro napred.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Dosta posla je pred većinom Rakova i danas, ali se očekuje da svoje prioritetne zadatke odradite profesionalno i odgovorno.

Ljubav: Spremni ste i raspoloženi za nova poznanstva i druženja. Organizujte se sa nekim od prijatelja i krenite u provod.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Lav

Posao: Veoma je važno da se maksimalno dobro organizujete i ekonomično trošite energiju kako biste se mogli na vreme izboriti i adekvatno prilagoditi nametnutim izazovima.

Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu uz moguće prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Sasvim solidan dan je pred Devicama da bez problema završe sa započetim aktivnostima kojih će biti u nešto manjem obimu.

Ljubav: Relativno miran tempo bez većih oscilacija očekuje vas danas na ljubavnom planu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Moguće je potpisivanje nekog značajnog ugovora ili početak novog poslovnog projekta.

Ljubav: Odličan dan pred vama je i u sferi ljubavi, samo pod uslovom da ništa ne forsirate, već da se opustite i uživate.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Nastavlja se period pojačanog angažovanja Škorpija na svim poslovnim frontovima. I svuda možete da očekujete poneku manju ili veću prepreku.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu očekivati prijatno iznenađenje od osobe koja je dugo prisutna u neposrednoj blizini, pa eto prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Nove ideje u vezi sa potpuno novim tehničkim detaljima važnim za ostvarenje poslovnih ciljeva pokušajte da realizujete. Samo nemojte dozvoliti da vam velika nervoza sve napore obezvredi.

Ljubav: Potencijalno ljubavno iskušanje očekuje vas danas u poslovnom okruženju. Moguće je da će neki od vas ući u tajnu vezu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Samo napred, radite u kontinuitetu, budite dosledni sebi i svojim principima i nema razloga za brigu kada je posao u pitanju.

Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu. Moguće je iznenadno poznanstvo koje bi u narednom periodu moglo prerasti u vrlo jaku i stabilnu priču.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Ukoliko uspete sebe da ubedite da nije smak sveta ako odstupite za neki procenat od primarnih ideja, bićete u boljoj poziciji da amortizujete eventualne sukobe stavova sa neistomišljenicima i onima koji vas pritiskaju i podsećaju na raznorazne sitnice.

Ljubav: Nije loš da se posvetite uživanju u nekoj od zajedničkih aktivnosti sa dragom osobom. Prijalo bi vam opuštanje.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa.

Ribe

Posao: Procenite šta je mudrije – insistiranje na odbrani svojih principa ili da uložite još malo energije u potrazi za kompromisom, a sve zbog krajnjeg cilja.

Ljubav: Ukoliko vam to poslovne obaveze dozvole, mogli biste da fine trenutke provedete u dobrom raspoloženju sa dragom osobom. Može i neki izlazak.

Zdravlje: Sasvim solidno.

BONUS VIDEO: Tri znaka koja će rizikovati sve u ljubavi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram