Tri astro znaka naći će srodnu dušu u naredna tri dana

horoskop
Foto: Lions Gate / Everett / Profimedia

Upoznaće svoju drugu polovinu tokom Meseca u Devici od 16. do 18. novembra.

Potraga za srodnom dušom može biti doživotna jer može da se desi da ne prepoznamo da nam je onaj pravi već pred očima. Od danas do prekosutra, tokom Meseca u Devici, dešavaju se ključne promene na tom polju.

Ako je verovati zvezdama, pripadnici pojedinih astro znakova će shvatiti da su odbacili nekog ko je zapravo onaj pravi, a to jednostavno nisu umeli da uvide. Doživeće svojevrsno buđenje, shvatiće da je život kratak i da ne treba po svaku cenu juriti za idealom u glavi koji možda u realnosti i ne postoji. Videće da je njihova srodna duša već tu, pred njima, piše Your tango.

Bik

Do sada niste bili svesni toga da nešto propuštate, a u pitanju je ideja da potpuno verujete u osobu sa kojom ste i sa kojom biste mogli da ostanete zauvek. Vama je dobro s vašim partnerom, ali nekako ste ga do sada držali uz sebe uvek sa mišlju da za vas tamo negde postoji neko bolji.

Tokom Meseca u Devici uvidećete da je vaš partner ne samo osoba kojoj možete da verujete već i da je zapravo vaša srodna duša. Počećete konačno da ga cenite istinski, shvatićete da osoba koju volite zapravo jeste ona uz koju treba da ostanete.

Rak

Vi ste uvek potpuni romantik, što znači da stalno sve svoje nade i snove polažete u idealnu romansu. A to vas iznova i iznova vodi u nova razočaranja. Nakon toliko neuspeha u ljubavi priželjkujete da vaš sledeći partner, ko god bo, bude makar blizu vašoj idealnoj verziji srodne duše.

A to je prekretnica za vas jer zapravo konačno prihvatate ideju da taj neko ne mora da sasvim zadovolji vaše standarde i fantaziju o savršenom.

U narednim danima videćete da su život i ljubav tako posebni zbog svih različitosti i da ono što ne očekujemo nekad može da zapravo začini sve.

Čim prihvatite ideju da vaša srodna duša ne mora da bude savršena osoba, ona će se pojaviti pred vama.

Vodolija

Ako jednostavno želite samo svoju srodnu dušu, a ako to znači da sanjate nedostižan san, neka bude tako. Nikada se niste opterećivali onim što bi drugi želeli za vas.

Za razliku od drugih, vi ste celi u idealima jer jedan deo vas uveliko prihvata činjenicu da se takvi ideali možda nikad ne ostvare.

Ali tokom Meseca u Devici srešćete nekog novog ko će uneti osmeh i radost u vaš život. A to što će vas neko sasvim nov oraspoložiti, nateraće vas da se zamislite. Poželećete da ga bolje upoznate i, kako se čini, ta osoba je tu jer treba da bude tu, uz vas.

A da li je vaša srodna duša? Može biti – ako dozvolite sebi da verujete u to.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram