Dnevni horoskop za 15. 4: Bika izjeda sumnja u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 15. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako je petak, većina Ovnova će biti motivisana da sve zacrtane obaveze uspešno završi. Moguće je da postignete i neki povoljan poslovni dogovor, koji odavno priželjkujete.

Ljubav: Osim prilike za poneki usputni flert i neobavezno ćaskanje, nema naznaka bitnijih preokreta na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Iako vam danas mogu iskrsnuti i neke prepreke na poslovnom putu, razloga zabrinutost nema, jer vi sve rešavate na inteligentan i racionalan način.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, trebalo bi više pažnje posvetiti jačanju onih slabijih karika vašeg odnosa. Najpre odbacite sumnje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Standardan radni dan i rutinsko odrađivanje tekućih obaveza je pred Blizancima. Za neke nove ideje i poteze sačekajte koji dan.

Ljubav: Ukoliko razmišljate o povratku na staro, savet je da ipak to ne činite.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Rak

Posao: Solidna završnica ove radne sedmice je pred Rakovima. Iako ste se dosta umorni, ne bi trebalo da budete nezadovoljni postignutim.

Ljubav: O svemu možete i trebate iskreno razgovarati, ali ipak se držite pozitivnih i vedrih tema. Opustite se.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Lav

Posao: Dosta toga danas bi se moglo odvijati usporenijim tokom nego što očekujte. Ipak, uz malo sreće i više strpljenja uspećete sve da završite.

Ljubav: Ne bi trebalo da vas je poslovna sfera mnogo umorila, što vam daje povoljnu priliku da se posvetite lepšoj i opuštenijoj sferi života.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Bilo bi poželjno da i tokom ovog dana budete prilično strpljivi posebno ukoliko neke poteze budete morali da ponavljate.

Ljubav: Pokažite dragoj osobi koliko vam je stalo. Obradujte je nekim poklonom ili pak organizujte neki izlazak. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Vagama da bez većih problema završe zacrtane obaveze. Moguć je kontakt sa osobom sa kojom ste ranije sarađivali, pa nije isključen ni neki novi dogovor.

Ljubav: Novih simpatija ima, ali nikako da neku izdvojite kao posebno interesantnu za produbljivanje ljubavne priče. Ne gubite nadu, biće povoljnijih prilika.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: Ukoliko ništa ne budete forsirali, sasvim je izvesno da vas očekuje solidan dan za završetak svih obaveza.

Ljubav: Možete biti sumnjičavi prema dragoj osobi. Nije preporučljivo da previše dramite, pre nego što ispitate da li su vaše sumnje realne.

Zdravlje: Psihofizički umor. Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Strelac

Posao: Obaveza će i danas biti na pretek kod većine Strelčeva. Poslušajte savet starijih i iskusnijih saradnika, mogao bi vam danas neko itekako biti od pomoći.

Ljubav: Veoma vam je stalo do osobe koju ste upoznali ali nikako da to i direktno iskažete. Opustite se i ne razmišljajte previše već se pokrenite i napravite prvi korak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Odličan dan je red Jarčevima na profesionalnom planu, a danas biste mogli da očekujte i pohvalu od strane autoriteta.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni ne bi trebalo da dozvolite da prilike prolaze neprimetno, a vi još uvek živite u prošlosti. Trgnite se.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Kad su veći poslovni projekti u pitanju nemojte da forsirate previše. Bavite se tekućim obavezama, završavajte započeto.

Ljubav: Nije loš dana za izlazak i druženje sa novom simpatijom. Očigledno ste na istim talasnim dužinama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite svim nezavršenim obavezama iz prethodnog perioda, pre svega vezanih za rokove, kako biste imali čistu situaciju da nastavite sa novim zadacima koji vas očekuju.

Ljubav: Neko vrlo jasno i otvoreno pokazuje da je zainteresovan za vas, a od vas zavisi šta ćete činiti. U svakom slučaju budite opušteni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram