Tri znaka kojima od 10. aprila ljubav okreće leđa

foto: The Daily Stardust/ ShotByNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strrelac, vodolija i ribe će morati da se u ovom periodu izbore sa svojim strahovima.

Ako sada imate strah od ljubavi, sačekajte dok ne stigne trigon Jupitera sa Mesecom. Vežite pojaseve, narode, jer će faktor straha da se aktivira.

U ovom slučaju, strah je usmeren na sumnju koju tri horoskopska znaka mogu imati u vezi sa nekim koga vole.
Dakle, ne radi se toliko o tome da se plašimo zaljubljenosti ili same ljubavi, već da su naše sumnje o nekome zaista istinite.

Drugim rečima, možemo videti da se naši strahovi manifestuju kao stvarnost. Nedeljni mesečev trigon Jupitera proširuje naše slutnje, a ako ste Strelac, Vodolija ili Ribe, još više.

Ako posumnjamo da nam neko koga volimo možda nije veran, onda ćemo od trenutka kada ovaj tranzit počne, biti u vrtlogu paranoje.

Ovo je tranzit koji promoviše opsesiju i opsesivno razmišljanje, može biti opasno i da se poigrava sa našim mentalnim zdravljem. Nije zabavno prolaziti kroz Mesečev trigon sa Jupiterom ako smo u negativnom raspoloženju.
Dobro je što ovo funkcioniše u oba smera: ako smo usmereni na pozitivan način razmišljanja, gledaćemo i to kako se širi.

Tokom ovog astrološkog tranzita, naši strahovi o ljubavi će izaći na površinu i postati opipljive stvari sa kojima treba da se nosimo. Ovo je vreme kada moramo da skupimo živce da se suočimo sa osobom u koju sumnjamo, čak i ako se to čini kao veoma teška stvar.

Ponekad ljudi guraju jedni druge od sebe, a to znači pozivanje na problem. Suočavanje sa strahom nikada nije lako, posebno kada pretpostavimo da će rezultati tog obračuna biti negativni.
Na duge staze, ako želimo da saznamo istinu o voljenoj osobi u našem životu, moramo da odemo direktno do njih za odgovor. Najbolja ruta je direktna linija.

Tri horoskopska znaka čiji se strahovi o ljubavi ostvaruju.

Strelac

Srećom, ne plašite se sukoba, pa ćešte moći da saznate šta se dešava, u smislu nečega čega ste se plašili u vezi svog ljubavnog života.
Pokupili ste stvari, male stvari koje vam se ne čine u redu; sve te stvari sugerišu da vaš partner nešto krije od vas i da morate da znate šta se dešava.

Pošto ste u mogućnosti da iskoristite moć ovog trigona takođe ćete moći da dobijete rezultate pre nego kasnije. Takođe možete pogrešiti u vezi sa svojim sumnjama, i to morate imati na umu.

Dakle, na vama je da dođete do dna svog straha i anksioznosti tako što ćete direktno svom partneru postaviti pitanje: „Šta se dešava?“ Polovina straha je zbog činjenice da smo previše stidljivi da tražimo proveru u stvarnosti.

Vodolija
Mesečev trigon sa Jupiterom će otvoriti vrata za vas, Vodolije, na način da ako ste zabrinuti za svoj ljubavni život, vaša briga neće samo da se proširi – već će vam na kraju dati odgovore koji su vam potrebni. Plašite se da niste dovoljno voljeni, a to se pretvorilo u opsesiju, što postavlja pitanje da li ćete se ikada osećati dovoljno voljeno?

Ovo je dobro vreme za samorefleksiju. Šta je zaista na dnu ovog straha? Verujete li da ćete biti kritikovani, odbačeni i na kraju ostavljeni sami, napušteni?

Strah od napuštanja je ogroman među ljudskim bićima.

Ovaj tranzit i vas ubacuje malo u sopstvenu glavu, gde ćete morati da razrešite paranoje iz predosećaja. I još jednom, ako postoji nešto što treba da znate i sumnjate da bi neko drugi mogao da vam pruži taj odgovor, onda ih pitajte.

Ribe

U vašem slučaju, Ribe, vaši strahovi od ljubavi su očigledniji: sumnjate da vam partner nije bio veran. Nemate dokaze, niti izgleda da su oni manje zainteresovani za vas, ali znate za šta je ta osoba sposobna i na nekom nivou, nažalost, više joj ne verujete.

Ovaj tranzit vam omogućava da vidite da je moguće da osoba koju volite možda živi dvostrukim životom i da već neko vreme nešto krije od vas.

Sada, evo provere realnosti, Ribe: Da li je to istina, ili se samo vi valjate u strahu jer volite da se prepuštate stvarima zbog kojih se osećate loše? Da, to je teška izjava, ali morate je sagledati.

Da li ste uznemireni jer na nekom nivou uživate u tome što ste uznemireni jer vam to daje nešto ćime ćete se baviti? Ili ste uznemireni jer vam partner ozbiljno ne govori istinu? Šta da radite? Suočite se s njima. Dobićete odgovor za nekoliko minuta, piše Luftika. 

***

Bonus video: Stvari koje često gubimo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram