Dnevni horoskop za 14. 3: Pred Strelcem dan pun izazova

dnevni horoskop
Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 14. mart 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Očekuju vas promene na dnevnom nivou koje nećete baš tako lako moći da ispratite jer nećete pravovremeno saznati za iste i to vas može naljutiti i stvoriti vam dodatni pritisak.

Ljubav: Potrudite se da drugu stranu ne pritiskate ljubomorom i nepotrebnim verbalnim ispadima.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Posao: Možete imati problema sa dokumentima i ugovorima, dobro pregledajte sve stavke i ispravite greške na vreme, sve je rešivo.

Ljubav: Možda ćete pokušati da otpočnete neke teme koje su vam od važnosti, ali druga strana vas ili neće čuti ili neće razumeti.

Zdravlje: Moguće su meteoropatske reakcije.

Blizanci

Posao: Potrudite se da se previše ne rasipate i da premnogo vremena i energije ne potrošite da bi završavali započete stvari.

Ljubav: Ne dozvolite da se nervoza i tenzije uvuku u vaš odnos zbog toga što vam je fokus više na poslovnoj sferi.

Zdravlje: Napetost, stres, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Mogu vam se potkrasti greške jer trenutno baš i niste nešto naročito fokusirani, pa obratite pažnju naročito na papirologiju, formalnosti da nešto ne zabrljate..

Ljubav: Nemojte dozvoliti da svoje promenljivo raspoloženje prenosite na ljubavnu sferu. Niko nije kriv za vaš možda trenutno loš dan.

Zdravlje: Pa imuniteta.

Lav

Posao: Sastanci će se zaboravljati, otkazivati u poslednjem trenutku i nećete baš uvek moći da se oslonite na tuđe reči, informacije i obećanja.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, osim površnog flerta i neke povremene komunikacije, nema naznaka ozbiljnijem angažovanju. Budite strpljivi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Iako vas i danas očekuje dosta zahtevnih obaveza i manjih prepreka, uspećete sve da prevaziđete i rešite.

Ljubav: Moguće su sitne čarke i prepucavanja pre svega zbog vaše nervoze ili promenljivog raspoloženja.

Zdravlje: Osim nema značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Očekuje vas pojačan obim obaveza, pa je savet da se ne razvlačite već prihvatiti posla što pre.

Ljubav: Bez bitnijih dešavanja na vašem ljubavnom planu danas. Uglavnom vam je fokus na poslu ili porodičnim obavezama.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Škorpija

Posao: Izbegavajte konfrontacije od saradnika, jer nikada ne znate kada se na nekog od njih možete osloniti i dobiti podršku kada vam je najpotrebnija.

Ljubav: Vaše ponašanje bi danas moglo u najmanju ruku da izgleda čudno i nejasno za razumevanje drugoj strani. Pokušajte da to korigujete.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: I danas ćete biti zatrpani papirologijom, ispravljanjem grešaka i propusta, koje su uglavnom drugi napravili. Uspećete sve da završite uspešno.

Ljubav: Nepromenjena situacija ostaje na vašem ljubavnom planu i danas. Fokus vam je uglavnom na poslu i nećete imati mnogo ni vremena za ljubavne teme.

Zdravlje: Stres, napetost.

Jarac

Posao: Iako ste uporni da uvedete neke novine i promene, sve to ide sporo i troši vam mnogo energije. Bolje j eda se strpite par dana.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, pokušajte da iz više uglova sagledate ono što vas možda muči i opterećuje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Ne prenagljujte niti sa izjavama niti sa odlukama, držite se svog dela obaveza i potrudite se da ne budete u velikom zaostatku. Poradite malo više na kontinuitetu.

Ljubav: Naglašeni su kontakti preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Iskoristite slobodne trenutke i aktivirajte se.

Zdravlje: Izbegavajte velike fizičke napore.

Ribe

Posao: U periodu ste kada je potrebno da budete aktivni i inicijator u mnogim poslovnim dešavanjima, ali ste istovremeno u periodu kada je potrebno da odmerite šta ćete i na koji način ćete reći i uraditi. Izbegavajte impulsivne odluke.

Ljubav: Nestrpljivost i nervoza koje su prisutne sa obe strane otežavaju odnos, pa se potrudite da nekako nađete balans.

Zdravlje: Pad imuniteta.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram