Muškarci u ova četiri astro znaka ceo život ostaju mamini sinovi

horoskop
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Vrlo su vezani za svoje majke.

Nekoliko horoskopskih znakova odrastaju kao mamini sinovi i skoro da ne mogu da donose odluke bez razgovora sa svojim mamama. Obično se više oslanjaju na nju za sve nego na svog oca ili braću i sestre. Njihove partnerke bi mogle da uvide da ovakvoj osobi jednostavno nedostaje okosnica u životu. Mogu imati veliko poštovanje prema svojim devojkama, ali nije zabavno takmičiti se s majkom u svakom aspektu života, prenosi večernji.hr.

Devica

Kad biste se udali za nekog s horoskopskim znakom Device, videli biste verovatno da svaka odluka koju vaš suprug donese uključuje i njegovu majku. Ništa se u njiegovom životu ne može dogoditi bez njenog znanja ili odobrenja. Oni u tome ne vide ništa nefunkcionalno, a svatko ko smatra da je majka problem, zaradiće bes ogorčene Device.

Škorpija

Iako je većina Škorpija nezavisna, imaju snažnu majčinsku figuru u svom životu. Njegova majka je vrlo bitna i uvek je za njega u pravu. Škorpije stalno porede svoju partnerku sa svojom majkom jer očekuju da će se ona ponašati kao mama.

Bik

Svaki Bik ima sklonost ka tome da obožava svoju majku kao heroja. Kada je ona prisutna, dopušta joj da ga tretira kao bebu i da ga mazi. Navikao je da bude po njegovom jer ga majka preterano mazi. Nikada ne može da joj se suprotstavi i bez obzira na to koliko godina imao, u njenoj blizini se oseća beznačajno.

Rak

Muškarac u znaku Raka redovno razgovara s mamom čak i više nego sa suprugom. Stalno razmenjuju poruke ako ne razgovaraju telefonom. Njegova majka zna previše informacija o radnom životu i vezi svog sina. Nudi mudre savete i dobro je upoznata s njegovom suprugom ili devojkama, a Rak ne bi ni hteo da bude drugačije.

Mnogi od ovih zvezdanih znakova doživljavaju propale veze jer njihov ljubavn život nema puno prostora za razvoj pod strogim nadzorom njihovih majki. Ipak, ovi muškarci neretko ostaju mamini sinovi za ceo život.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram