Dnevni horoskop za 14.2: Lavovi, emocionalno se prepustite

Monika Beluči
Monika Beluči, Foto: Ciao Pix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 14. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Početak sedmice donosi promene u samoj organizaciji posla, vašu novu viziju za neke pravce poslovnog procesa, buduće poslovne ciljeve i proširivanje osnovnog posla na neke potpuno nove segmente.

Ljubav: Ništa posebno bitno u sferi ljubavi danas nije realno da očekujete, najverovatnije će vaša preokupacija biti poslovna sfera.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Pred Bikovima je sedmica veoma naglašenih poslovnih aktivnosti, koji bi mogli da se pokrenu uz nečiju maksimalnu podršku.

Ljubav: Neće vam ostati puno vremena za ljubavne teme, potrudite se da ipak pronađete koji trenutak bar za razgovor o proteklom danu.

Zdravlje: Mogući su bolovi u leđima, rukama, nogama.

Bliznaci

Posao: Početak sedmice Blizancima donosi pregršt povoljnih finansijskih mogućnosti za nove poslove i vetar u leđa da uđu u neke krupnije projekte. Samo napred.

Ljubav: Pokušajte da nečim iznenadite dragu osobu. Potrebno je da razbijete monotoniju koja se uvukla u vaše ljubavne redove.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Svi astrološki parametri naklonjeni su Rakovima na samom startu nove radne sedmice, tako da se očekuje da bez problema završite sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Ovaj ponedeljak nije loš da podelite svoja najfinija osećanjima sa dragom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Sam start nove radne sedmice Lavovima donosi mnogo poslovnih aktivnosti i potrebna je dobra organizacija što uglavnom nije lako.

Ljubav: Potrudite se da više vremena posvetite dragoj osobi, kako biste izbegli potencijalno nezadovoljstvo i eventualne kritike.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Devica

Posao: Vrlo dobra profesionalni period je pred Devicama, da na stabilnim osnovama, krajnje korektno i na sebi svojstven način krenete u nove radne pobede.

Ljubav: Potrudite se da zajedničkim snagama rešite neka pitanja koja su vas mučila u prethodnom periodu. Uspećete ukoliko se iskreno potrudite.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Pred Vagama je vrlo napet radni dan. Moguće je da dođe do ozbiljnijih razmimoilaženja, pa budite spremni adekvatno odreagujete i sprečite veće probleme.

Ljubav: Neophodno je da se više okrenete jedno prema drugom da biste mogli da nastavite da radite na kvalitetu vaše veze.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Škorpija

Posao: Trebalo bi da radite na sklapanju dugoročnijih poslova i ugovora na duže vremenske rokove. Dosta obaveza očekuje vas ovog ponedeljka.

Ljubav: Ovaj dan iskoristite da ga maksimalno posvetite svojoj voljenoj osobi. Mali znaci pažnje i nežnosti uvek su poželjni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Vrlo dobar početak radne sedmice je pred Strelčevima. Očekuje vas dosta angažovanja oko nekih noviteta u poslovnom okruženju.

Ljubav: Ukoliko imate određene sumnje i dileme, sada je pravi dan da ih uspešno rasterate. Budite posvećeniji osobi do koje vam je stalo. Pokažite to otvoreno.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Tokom ove sedmice naročito budite oprezni u izboru saradnika jer jednostavno možete napraviti ozbiljniji previd u proceni. Samo provereni dolaze u obzir.

Ljubav: Potencijalne nesuglasice i nesporazume u komunikaciji, rešavajte mirnim putem, strpljivo. Od rasprava neće niko imati koristi.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Vodolija

Posao: Početak sedmice karakterišu malo teži aspekti, koji će se najviše odraziti na vaše pogrešne procene u brzini realizacije nekog projekta. Verovatno će vam biti potrebna pomoć da dovršite posao, posavetujte se sa nekim ko ima više iskustva u takvim situacijama.

Ljubav: Imate realne šanse da neke problemčiće koji su vas mučili iz prošlih dana zajednički eliminišete, na opšte zadovoljstvo.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Ribe

Posao: Solidan početak radne sedmice je pred Ribama. Ono na šta posebno treba da obratite pažnju je da vam se ne potkrade neka greška u papirologiji, koju je kasnije teže ispraviti.

Ljubav: Ovaj ponedeljak nikako nije povoljan da u sferi ljubavi preuzimate inicijativu i forsirate odgovore od drage osobe. Strpljenje i taktiziranje daće bolje rezultate.

Zdravlje: Fizički umor, bolovi u mišićima i kostima, piše Astroputnik.

***

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram