Dnevni horoskop za 14.10: Pred Vodolijama prepreke u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 14. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dosta opušteniji dan je pred Ovnovima da konačno u svom elementu završe svoje započete obaveze. Očekujte i pomoć nekog od saradnika.

Ljubav: Bilo bi dobro da što više potencirate zajedničke aktivnosti u kojima volite da uživate. Možda neki izlazak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Koristite sva svoja znanja i načine za koje vi smatrate da problem može najbrže i najefikasnije da se reši. Imaćete podršku nadređenih i pomoć u svakom segmentu.

Ljubav: Iskoristite povoljne okolnosti za druženje, izlaske sa zajedničkim prijateljima. Budite opušteni i veseli.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Postoji mogućnost da odete na neku obuku, usavršavanje, pa bi svakako trebalo to iskoristiti jer bi vam moglo zatrebati u budućnosti.

Ljubav: Povoljne su okolnosti za sve one Blizance koji imaju nameru da postojeće partnerske veze podignu na viši nivo.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Dosta naporan dan je pred Rakovima jer vas pored tekućih mogu očekivati i neke neočekivane dodatne obaveze. Nemojte se suviše nervirati, nego prionite na posao.

Ljubav: Iako ne želite da se vraćate u prošlost, svesno ili nesvesno je prizivate i ne možete da izbegnete komunikaciju sa osobom koja vam je značila ranije.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratornog sistema.

Lav

Posao: Uz dobru organizaciju, nema za vas prepreka koje ne možete premostiti. Moguća je i ponuda za novu poslovnu saradnju.

Ljubav: Sjajan dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu ukoliko ste odvojili dovoljno vremena i pripremili bar jedno prijatno iznenađenje dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Razne prepreke Devicama danas mogu iskakati na poslovnom planu. Bitno je da se sa što manje nervoze fokusirate na njihovo prevazilaženje.

Ljubav: Ne bi bilo dobro da danas nervozu sa posla prenosite na ljubavnu sferu. Koliko je moguće, budite tolerantniji.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Drugi deo sedmice i pored živih aktivnosti i dešavanja Vagama donosi i određenu količinu nervoze, najviše u komunikaciji sa kolegama i saradnicima, ali i po pitanju bitnih papira, dokumenata.

Ljubav: Moguće je iznenadno novo poznanstvo, pa ukoliko vam je do flerta i neobavezne priče, samo napred.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Nije loš dan za svođenje poslovnih računa, kako na ličnom planu tako i u međukolegijalnim relacijama, naročito ako imate izraženu konkurenciju.

Ljubav: Ovaj dan možete iskoristiti da se odmorite i što bolje pripremite za period znatno intenzivnijih mogućnosti i dešavanja na vašem emotivnom planu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja makar.

Strelac

Posao: Dosta dinamičan i napet dan očekuje Strelce na poslovnom planu. Razloga za zabrinutost ipak ne bi trebalo da bude. Uspećete sve da iskoordinirate na pravi način. Moguć iznenadni kraći poslovni put.

Ljubav: Pokušajte da unesete neke pozitivne promene u svakodnevicu. Radite na tome da poboljšate kvalitet veze i ne vodite se samo svojim interesima.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Moguće je da ostvarite danas jedan vrlo dobar poslovan dogovor, koji će vam više benefita doneti u budućnosti. Samo napred.

Ljubav: Priredite dragoj osobi neko lepo iznenađenje, neki fini znak pažnje i uživajte u dobroj i opuštenoj ljubavnoj atmosferi.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe. Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Posao: Neke promene u poslovnom segmentu mogu vam doneti kratkotrajnu uznemirenost, ali vi ste osoba koja je i te kako naučila da se snalazi i rešava situacije u hodu.

Ljubav: Danas je moguće da malo zavarniči u komunikaciji sa voljenom osobom. Pokušajte da izbegnete donošenje naglih odluka zbog koji biste se kasnije mogli pokajati.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Ribe

Posao: Ribe bi danas trebalo da se fokusiraju prvenstveno na osnovne poslovne obaveze i, ako je moguće, zatraže pomoć od prijateljski nastrojenih saradnika.

Ljubav: Iz vašeg ugla nema razloga i motiva za bitnija dešavanja u sferi ljubavi. Ipak, iz vašeg neposrednog okruženja, senke, može stići varnica simpatije i nežnih osećanja.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli