Dnevni horoskop za 13.3: Lav se vraća na zasluženi presto

Foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Maštate o slobodnim danima i imate hiljadu planova, ali posao vam ne dozviljava da dignete glavu ni na minut. Samo polako, dragi Ovnovi, budite vredni ovih dana, jer će vam se to višestruko isplatiti – a kad budete imali slobodno vreme, moći ćete da ga provedete kako god želite.

Bik

Danas ste puni elana, novih ideja i inicijative, ali nailazite na prepreke u vidu manje zainteresovanih kolega, prijatelja ili partnera. Ne nervirajte se, već iskoristite svu tu energiju i uradite sve što želite sami!

Blizanci

Ponovo se vraćate na neke stare stvari, za koje odavno znate da nisu za vas. Bilo da se radi o kontaktu sa bivšim partnerom, ili razmišljate da se vratite na posao na kom ste bili nesrećni, pokušajte da prošlost ostavite u prošlosti.

Rak

Preterano emotivno reagujete na neki događaj, koji uopšte ne bi trebalo toliko da vas uznemiri. Možda bi trebalo da razmislite zašto vas stvari toliko pogađaju i da li je, možda, vreme da se posvetite sebi i svom emotivnom stanju.

Lav

Danas ćete svima pokazati ko je pravi kralj džungle, dragi Lavovi! Prosto pucate od energije i samopouzdanja, i to se jasno vidi na vama, tako da će vam danas mnoga vrata biti otvorena. Ne dozvolite da vam ovaj dan prođe, a da ga ne iskoristite.

Devica

Pročitaj još:

Moguć susret sa osobom koju dugo niste videli niti čuli, koji će na vas ostaviti prijatan utisak. Povratak prošlosti bi, u vašem slučaju, mogao da vam donese neko lepo iznenađenje, pa zato primite gosta iz davnih dana širom raširenih ruku.

Vaga

Nije vam danas dan, drage Vage. Šta god da započnete – ne ide. Možda bi najbolje bilo da pokušate da sve važne projekte, potpisivanje ugovora, odlazak u banku i tome slične obaveze, koje mogu da imaju dugoročne posledice, ostavite za neki drugi dan.

Škorpija

Ljubav vam bukvalno cveta, ili makar ima potencijala da bude tako, ukoliko vi to sami dozvolite. Ponekad umete da budete jako zatvoreni, zbog čega ne puštate u svoj život ljude koji bi mogli da vam unesu nežnost i toplinu.

Strelac

Postavite sebe i svoje potrebe na prvo mesto danas. Normalno je da imate potrebu da udovoljite ljudima koje volite i da želite svima da pomognete, ali ponekad vam je potrebno vreme za vas i to je sasvim okej.

Jarac

Posao, posao i samo posao. Pa dokle tako, Jarčevi? Ukoliko nastavite ovim tempom, vaš organizam će platiti cenu, a to sigurno ne želite. Odmorite malo i postavite sebi jasne priroritete – vi, vaše zdravlje, pa sve ostalo.

Vodolija

Ostavite svakodnevne brige po strani i provedite današnji dan sa glavom u oblacima, slobodno. Zaslužili ste da se malo opustite, ne morate baš uvek da razmišljate o svemu. Ne brinite, svet će i dalje nastaviti da postoji.

Riba

Da li je vaše trenutno nezadovoljstvo prouzrokovano spoljašnjim faktorima, ili ste, možda, upali u negativan način razmišljanja, pa vam sve deluje loše? Zapitajte se, jer postoji mogućnost da ćete danas videti crne oblake, tamo gde svi ostali vide sunce.

Pratite nas i na društvenim mrežama: