Dnevni horoskop za 13. 11: Pred Vagama preokret u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 13. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Predah od poslovnih obaveza Ovnovi bi ove subote mogli da potraže u nekoj rekreativnoj aktivnosti ili aktivnom odmoru.

Ljubav: Još je povoljniji dan da se sa vašom dragom osobom posvetite uživanju u nekim lepim zajedničkim aktivnostima. Prijalo bi vam i druženje sa prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Evo dana da se Bikovi opuste i odmore i tako napune baterije za naredni period. Bilo bi dobro da poslovne aktivnosti svedete na minimum, pišu na sajtu Astroputnik.

Ljubav: Odličan dan je da se sa puno pažnje i ljubavi posvetite u potpunosti i iskreno vašoj dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Nema razloga za forsiranje realizacije novih ideja, ali svakako ovaj dan iskoristite da uradite pripremu terena i preduzmete prve korake.

Ljubav: Budite šarmantni i nasmejani, ali nemojte da prećutite neke bitne stvari dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Pozabavite se odrađivanjem zaostalih obaveza, ukoliko ih imate, ali nije isključeno da vas danas iznenadi i par telefonskih razgovora sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Potencijalne nedoumice koje vas muče najbolje ćete prevazići iskrenom postavkom prema dragoj osobi.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Lav

Posao: Vredni Lavovi i tokom ovog dana biće preokupirani poslom, za šta će im biti potrebna i podrška od najbližih saradnika.

Ljubav: Pozabavite se nekim detaljima vaše aktuelne ljubavne situacije i potrudite se da neke stvari u svom ponašanju za nijansu korigujete.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Nema predaha od poslovnih aktivnosti ni prvog dana vikenda za većinu Devica. Imate dovoljno energije i motivacije, samo se potrudite da se ne preforsirate.

Ljubav: Pokušajte da usaglasite svoje misli i osećanja kada je u pitanju osećaj nezadovoljstva koji vas danas može pratiti.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Prvog dana vikenda Vage bi trebalo da posao stave u drugi plan i posvete se nekom svom hobiju ili drugoj relaksirajućoj aktivnosti.

Ljubav: Prepustite se uživanju i lepim trenucima. I tokom ovog dana su moguća razna ljubavna iznenađenja.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Iako možete očekivati otpor od najbližih saradnika, bitno je da se držite svojih principa i načina rada do kraja.

Ljubav: Dajte svoj maksimum angažovanja kada je sfera ljubavi u pitanju. Nećete zažaliti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Strelac

Posao: Nemojte čekati sa donošenjem nekih važnih odluka. Posvetite deo slobodnog vremena i aktivnom odmoru kako biste napunili baterije za novi poslovni ciklus.

Ljubav: Pokušajte da se opustite i uživate u zajedničkim trenucima sa vašom voljenom osobom. Imate potpunu podršku i razumevanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Jarčevi bi trebalo da posvete dan uživanju u postignutim rezultatima, što bi moglo da izazove ljubomorne komentare konkurencije.

Ljubav: Nema ni razloga ni potrebe da bilo šta danas menjate na polju ljubavnih aktivnosti. Uživajte.

Zdravlje: Budite umereni u fizičkim aktivnostima.

Vodolija

Posao: Nema profesionalnih prepreka tokom ovog prvog dana vikenda za većinu pripadnika Vodolija. Još samo da ostali isprate vaš tempo i biće sve odlično.

Ljubav: Moguće potencijalno nezadovoljstvo koje vam stiže od druge strane rešićete iskrenim razgovorom.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Presabiranje ličnih utisaka i traženja pravog načina uklapanja u novonastale okolnosti moglo bi danas da bude tema za razmišljanje kod tipičnih Riba.

Ljubav: Nemojte se zamarati nebitnim stvarima. Samo ćete uneti nemir i nespokojstvo u vaše ljubavne redove.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja