Dnevni horoskop za 12.3: Do Bika stižu novi ljubavni signali

dnevni horoskop
Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 12. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Većini Ovnova prvi dan vikenda donosi malo niži nivo energije, ali ipak dovoljan da ostvare sve zacrtane obaveze. Prijao bi vam i neki vid rekreacije, pa se potrudite da ga sebi priuštite.

Ljubav: Ova subota može biti veoma povoljna za rešavanje sitnijih dilema koje imate oko svojih osećanja prema dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Lep prvi dan vikenda Bikovi bi mogli da iskoriste za fina i prijatna druženja u krugu prijatelja i dragih osoba.

Ljubav: Valjalo bi da malo više pažnje posvetite sitnim signalima i finim ljubavnim vibracijama koji pristižu od nove simpatične osobe. Opustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ova subota je povoljna da tipični Blizanci budu uspešni u pokretanju neke inicijative koja ima veze sa budućim profesionalnim angažovanjem. Samo napred.

Ljubav: Iako nije ekstra povoljan dan za dešavanja u sferi ljubavi, ipak možete da očekujete lep susret i fini razgovor sa novom zanimljivom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Nema nagoveštaja krupnih dešavanja na profesionalnom planu Rakova. Logično je da se pre svega posvetite kućnim obavezama i uživate sa svojim najbližima.

Ljubav: Evo dana da realizujete bar jedan zajednički dogovor, opušteno i na veliko zadovoljstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Nivo psihofizičkog opterećenja biće danas dosta izražen kod Lavova. Iskoristite ovaj dan da se koliko-toliko odmorite i napunite baterije za naredni profesionalni ciklus.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija današnja situacija bi trebalo da bude prilično mirna i stabilna, pod uslovom da vas ne opterećuju neke stvari iz prošlosti.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Devica

Posao: Jedan prosečan dan je pred većinom osoba rođenih u znaku Device. Skromne ambicije – i vrlo verovatno i takvi rezultati.

Ljubav: Vrlo važna pitanja u sferi ljubavi čekaju već neko vreme da se ozbiljnije pozabavite njihovim rešavanjem. Ovo je vrlo povoljan i pozitivan dan da se angažujete na tom polju.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Prilično naporan dan nalazi se pred većinom Vaga, ne toliko zbog obima posla već prvenstveno zbog nepraktične organizacije.

Ljubav: Nove mogućnosti na polju ljubavnih relacija tu su u vašoj blizini. Na vama je da ih prepoznate.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Tokom prvog dana vikenda Škorpije mogu očekivati više poziva i razgovora o budućim profesionalnim planovima. Samo napred i ne žurite sa konačnim dogovorima.

Ljubav: Evo povoljnog dana za rešavanje sitnijih dilema i komplikacija koje imate zbog svojih osećanja prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Strelac

Posao: Prilično opušteno ponašanje i smanjen obim aktivnosti tipičnim Strelcima donose sasvim solidne mogućnosti da uspešno privedu kraju sve svoje obaveze.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne opuštajte se previše jer biste mogli da budete izloženi manjim kritikama drage osobe.

Zdravlje: Pad energije.

Jarac

Posao: Evo prilike da Jarčevi malo predahnu i posvete se porodičnim obavezama ili nekim kućnim poslovima, ukoliko ih ima na dnevnom redu.

Ljubav: Današnjim potencijalnim talasanjima u sferi ljubavi malo će doprineti druga strana, ali znatno više vi svojim krutim stavovima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Većina osoba rođenih u sazvežđu Vodolije tokom ove subote imaće lepu priliku da konačno stavi tačku na veći poslovni angažman iz prethodnog perioda.

Ljubav: Nema naznaka kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu ovog dana u odnosu na prethodni dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Odličan dan je pred Ribama da sve poslovne aktivnosti stave u drugi plan, pod uslovom da je to izvodljivo, i posvete se odmoru i opuštanju u porodičnom ambijentu.

Ljubav: Ova subota donosi vrlo povoljne aspekte da makar deo ljubavnih snova i očekivanja pokušate da realizujete u praksi.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram