Dnevni horoskop za 12. 2: Vodoliji se vraća stara ljubav

dnevni horoskop
Foto: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 12. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: U najavi astrološki aspekti ukazuju na miran dan, u granicama prosečnih aktivnosti za većinu Ovnova. Malo nervoze može uneti eventualna pomoć bliskoj osobi u nevolji.

Ljubav: Ako ste zadovoljni stanjem vašeg ljubavnog života, budite aktivni i ne dozvolite da to išta poremeti.

Zdravlje: Vodite računa o pravilnoj i redovnoj ishrani.

Bik

Posao: Odmor je ono što je potrebno Bikovima, ali ove subote okolnosti će vam nametati i neke obaveze u vidu više neočekivanih poziva i dosta razmišljanja o poslovnim problemima.

Ljubav: Važne teme vas čekaju na polju ljubavnih relacija. Neće biti lako da se tokom ove subote nosite i sa tim pritiskom.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Posao: Ovo nije najpovoljniji dan za velike akcije i dodatno fizičko angažovanje. Imate dosta energije, ali rasipanje iste može vas dovesti u stanje velikog umora.

Ljubav: Na polju ljubavnih razmišljanja i eventualnih akcija vrlo je poželjno da budete konkretni i direktni u izražavanju osećanja prema osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Pravi dan u pravo vreme za adekvatan odmor i relaksaciju. Međutim, Rakove očekuju i neke nezavršene obaveze vezane za kuću.

Ljubav: Nešto opuštenija atmosfera daje vam dobru osnovu da tokom ove subote pokažete želju i volju za pojačani angažman u sferi ljubavi. Ne štedite emocije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Prvi dan vikenda donosi sasvim korektne okolnosti da Lavovi na zadovoljavajući način izbalansiraju odnos između odmora i obaveza.

Ljubav: Svi najvažniji astrološki parametri danas vam nisu naklonjeni za bilo kakve konkretne ljubavne akcije. Pozabavite se sobom i ličnim dilemama u ovoj sferi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devica

Posao: Veoma zanimljiv dan je pred većinom Devica. Za očekivati je da danas imate par važnih poslovnih razgovora.

Ljubav: Zaokreti u odnosu na prvobitne planove vrlo su verovatni na polju ljubavnih odnosa tokom ove subote. Budite pripravni na prijatna iznenađenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Relativno stabilan i korektan dan je pred Vagama, što znači da bi tokom ove subote trebalo sve da bude pod kontrolom bez neočekivanih raspleta.

Ljubav: Nešto slično možete očekivati i u sferi ljubavi. Opustite se, izađite negde sa dragom osobom ili pak uživajte u druženju sa prijateljima.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Škorpija

Posao: Veći deo prvog dana vikenda Škorpije bi mogle da provedu u neformalnim razgovorima i pregovorima, o budućim poslovnim zadacima.

Ljubav: Povoljan je dan da ga provedete u kućnom ambijentu. Možete organizovati i druženje sa zajedničkim prijateljima.

Zdravlje: Osim poneke alergijske reakcije kože, nema drugih upozorenja, piše Astroputnik.

Strelac

Posao: Dosta neodložnih obaveza je i tokom ovog prvog dana vikenda pred Strelcima, što će zahtevati i pojačano angažovanje.

Ljubav: Ukoliko postoji neka dilema koja vas muči i opterećuje, sada je pravi trenutak da odreagujete na pravi način, konkretno i direktno.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Tokom prvog dana vikenda za većinu Jarčeva važiće upozorenje – budite strpljivi i izbegavajte verbalne polemike oko važnih poslovnih pitanja. Sve se da rešiti.

Ljubav: U najavi potencijalnih dešavanja na polju ljubavnih odnosa nema nagoveštaja krupnih promena. Atmosfera će biti slična prethodnim danima.

Zdravlje: Pad energije.

Vodolija

Posao: Konačno jedan dan za odmor i opuštanje je pred Vodolijama. Možete se malo više aktivirati oko nekog zapostavljenog hobija.

Ljubav: Povoljan je dan za izlazak, druženje, a nije isključeno da vam se javi i stara simpatija prema kojoj niste ravnodušni. Prijalo bi vam ćaskanje.

Zdravlje: Odmarajte se, potrebno vam je više sna.

Ribe

Posao: Opušten dan je pred Ribama da bez većih poteškoća obave sve što su zacrtale za ovaj prvi dan vikenda.

Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu ima dosta simpatičnih novih osoba. Uzmite u razmatranje sve opcije pre nego što se odlučite kome ćete pokloniti posebnu pažnju, a možda i srce.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram