Dnevni horoskop za 12.11: Ovnovima zavodničko umeće na testu

dnevni horoskop
Foto: - / Wenn / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 12. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Sasvim solidan dan očekuje Ovnove da se, pre svega, pozabave novim planovima koji tek treba da se realizuju u narednom periodu. Nije loše da poslušate savet dobronamernih saradnika iz vašeg poslovnog okruženja, koristiće vam.

Ljubav: Novo poznanstvo, na potpuno neočekivanom mestu, moglo bi danas da bude test vaših zavodničkih umeća. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Odredite prioritete i krenite korak po korak u realizaciju. Ne bi bilo loše da danas sve radite bez nekog većeg forsiranja, opušteno.

Ljubav: Ukoliko ste do sada imali bilo kakvih nedoumica i nerešenih pitanja, evo prilike da ih uspešno razrešite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Nemojte se brinuti ako nešto od zacrtanih obaveza ne uspete na vreme da završite. Ionako ste sebi verovatno natovarili previše.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo u najavi moglo bi da bude nagoveštaj promena i nove lepe ljubavne priče. Budite veseli i šarmantni.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Dosta vremena i energije oduzeće vam rešavanje problema zaostalih iz prethodnog perioda, ali to ne bi trebalo da vas previše optereti. Stižete sve da završite bez većih problema.

Ljubav: Potrudite se da sve strpljivo objasnite dragoj osobi, posebno ukoliko dođe do pogrešnog tumačenja argumenata i slično.

Zdravlje: Osetljivost pluća.

Lav

Posao: Ne bi bilo loše da vaše poslovne zamisli realizujete etapno, korak po korak. Nemate nijedan razlog za žurbu i forsiranje. Sve ide svojim tokom.

Ljubav: Preispitivanje nekih vaših stavova i ponašanja moglo bi danas da bude tema vaših partnerskih razgovora. Trebalo bi da naiđete na razumevanje suprotne strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Device ne bi trebalo da žure kako sa donošenjem nekih važnih odluka, tako i sa pokretanjem nekih novih ideja koje se već neko vreme krčkaju. Strpljivo sačekajte povoljan momenat. Vreme radi za vas.

Ljubav: Fokus ovog petka vrlo verovatno vam neće biti na ljubavnoj sferi. Ipak se potrudite da ne zapostavite dragu osobu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Vrlo dobra komunikacija i dobro osmišljen plan realizacije mogli bi danas da Vage postave u centar profesionalnih zbivanja. Moguće je i otpočinjanje potpuno nove, neočekivane saradnje.

Ljubav: Predstavnici ovog astrološkog znaka koji su voljni da krenu u osvajačke akcije imaju danas veoma povoljne predispozicije da zablistaju svojim šarmom i naglašenom senzualnošću.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Povećan obim obaveza zahtevaće od Škorpija dodatnu reorganizaciju. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć saradnika od poverenja.

Ljubav: Prosečan dan, ili možda ispod proseka, očekuje vas na ljubavnom planu. Možda nije loše da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Osetljivost polja stomaka, genitalne regije.

Strelac

Posao: Suštinski i ovaj petak za većinu Strelaca proteći će bez nepremostivih prepreka na profesionalnom putu. Posebno bi mogle doći do izražaja vaše izražene komunikacijske veštine.

Ljubav: Bez nekih izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca i nema razloga da ne budete zadovoljni.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Jarac

Posao: Nemojte se nervirati ukoliko ostali saradnici ne stižu da isprate vaš ritam. Poradite na eventualnom spuštanju kriterijuma.

Ljubav: Trebalo bi i ovaj petak da okončate nekim lepim, pozitivnim dešavanjima u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Osetljivost grla, čuvajte se prehlade.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred većinom Vodolija da se sa pojačanim angažovanjem posvete kako poslovnim zadacima, tako i pokretanjem u realizaciju nekih potpuno novih zamisli. Samo napred.

Ljubav: Budite realni u svojim zahtevima i očekivanjima kada je druga strana u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ne očekuju se neke veće promene i prekretnice ovog petka na profesionalnom planu. Stoga ne bi trebalo da budete zabrinuti.

Ljubav: Evo dana kada biste mogli da ispravite sopstvene propuste ili pak da bolje razumete neke greške druge strane.

Zdravlje: Smanjite mentalno opterećenje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli