Dnevni horoskop za 11.3: Vreme je da se Ovnovi trgnu

Horoskop
Horoskop; Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Saznajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Vreme je da otvorite oči i sagledate istinu, dragi Ovnovi. Život u snovima, sa glavom u oblacima, može da bude zabavan beg od realnosti s vremena na vreme, ali i sami ste svesni da ne možete tako da opstanete na duge staze.

Bik

Odličan dan za promene. Ukoliko ste nezadovoljni nekim aspektom svog života, potrudite se da danas i u narednim danima usmerite svu energiju na rad na tome, jer sada imate podršku zvezda da konačno promenite neke stvari.

Blizanci

Neka vam današnji dan služi za podsetnik na to koliko je ljubav važna u životu svakog od nas. Svakodnevne obaveze nas ponekad nateraju da zaboravimo na prave vrednosti, i to je sasvim okej – sve dok se na vreme setimo da presložimo prioritete.

Rak

Ukoliko imate osećaj griže savesti zbog nečega što ste uradili zarad lične koristi, shvatite to kao upozorenje. Zapamtite ovaj osećaj, kako više nikad ne biste pravili slične greške. Ne osuđujte sebe, već nastavite dalje, ali zapamtite lekciju.

Lav

Smeši vam se kraće putovanje, možda zbog posla, a možda i privatno. Ako vas neko pozove u izlazak, slobodno prihvatite, jer imate odlično nebesku podlogu za sjajan provod i upoznavanje zanimljivih ljudi.

Devica

Pročitajte još:

Željni ste napredovanja, ali niste spremni da uložite neophodan trud.  Nažalost, život ne funkcioniše tako i, ukoliko to ne shvatite što pre, možda ćete lupiti glavom o zid. Svaki pravi uspeh zahteva ozbiljna ulaganja.

Vaga

Neodlučni ste, i to za vas nije nikakva novost, ali danas ćete se možda naći u situaciji kada će biti neophodno da brzo donesete neku odluku. Najbolji savet koji možemo da vam damo jeste da slušate intuiciju.

Škorpija

Ne zaboravite da iskažete zahvalnost prema ljudima koji su vam pomogli da budete tu gde jeste danas. Da, vi ste sami postigli mnogo toga, ali ne zaboravite da ste imali i pomoć usput – ma koliko mala bila, zaslužuje priznanje.

Strelac

Vreme je da oprostite sebi za neke greške iz prošlosti i krenete dalje. Ovo može da bude težak i dugačak proces, ali ne možete nikako da očekujete da vam drugi oproste, ako to prvo ne učinite sami. Svi grešimo.

Jarac

Težite ka sigurnosti i stabilnosti. Želite da upoznate nekoga s kim biste mogli da podelite život, ali vam se čini kao da nailazite samo na neozbiljne ljude. Promenite perspektivu i zapitajte se – zašto vi privlačite takve ljude? I šta možete da promenite?

Vodolija

Osećaj ljubomore nije loš samo za vas, već i za vašeg partnera, a i za samu vašu vezu. Nećete ništa postići ukoliko nastavite sa tim  malim pokušajima kontrolisanja, tako da vam savetujemo da pokušate da udahnete i pustite stvari da idu svojim tokom.

Ribe

Ključna reč za vas danas: granice. Jasne granice. Između privatnog i poslovnog. Između prijateljstva i romanse. I između ličnog i javnog. Možda niste navikli da razdvajate ove stvari, ali probajte – biće vam mnogo bolje.