Dnevni horoskop za 11. 12: Pred Devicama ljubavni rasplet

dnevni horoskop
Foto: Alberto Terenghi / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 11. decembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ove subote Ovnovi će možda morati da koriguju neke prvobitne planove, ali to nikako ne treba da vas suviše zabrine. Važno je da iz svega izvučete dobru pouku.

Ljubav: Situacija na vašem emotivnom planu najverovatnije ostaće na približno istom nivou kao i prethodnog dana. Uživajte u svakom trenutku provedenom sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Bik

Posao: Pozitivna energija i dobro raspoloženje trebalo bi Bikove ovog dana da podstakne na druženje sa prijateljima. Organizujte neku sedeljku ili zajednički izlazak.

Ljubav: Ništa kapitalno novo nema u najavi za današnja dešavanja u sferi vaših ljubavnih odnosa. Krupnije planove i konkretnije akcije ostavite za kasnije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Najtipičniji Blizanci danas se mogu sasvim dobro izboriti i sa planiranim i sa neplaniranim obavezama. Ostatak vremena trebalo bi da posvetite sebi i odmoru, pre svega.

Ljubav: Sumnje i dileme koje vas opterećuju na polju ljubavi možete razrešiti direktnim i otvorenim pristupom.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Posvetite se danas interesovanjima koja vam čine zadovoljstvo i gde biste mogli da se dodatno usavršite. Radite na razradi novih ideja i planova.

Ljubav: Ukoliko planirate neko romantično putovanje sa voljenom osobom, mogli biste uspešno da ga realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Dosta obaveza Lavove očekuje, pre svega, vezanih za formalnosti i papirologiju, što vam može teško pasti. Ipak, neke stvari ne treba odlagati.

Ljubav: Nemojte se danas baviti suvišnim pitanjima. Tako samo možete bez potrebe opteretiti vašu voljenu osobu. Budite opušteni.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Devica

Posao: Danas vas mogu očekivati pozitivne povratne informacije od nekog saradnika vezano za novi poslovni dogovor.

Ljubav: Komplikovana situacija, koju inače pokušavate da pojednostavite zajedno sa dragom osobom, mogla bi da danas dobije konačno pozitivan epilog.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Potrudite se da koliko je moguće odradite korektno ono što je najhitnije od obaveza. Ostalo ako možete odložite za neki drugi dan.

Ljubav: Upotrebite sav svoj šarm i kreativnost kada su u pitanju ljubavne aktivnosti. Trebalo bi da vam se višestruko isplati.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Škorpija

Posao: Evo dana kada bi Škorpije mogle preokupaciju da nađu u bavljenju nekim hobijem i tako testiraju svoje kreativne sposobnosti, posebno ukoliko su vezane za pisanje.

Ljubav: Iskoristite dan za rekreaciju ili pak izlazak sa dragom osobom ili prijateljima. Prijaće vam opuštena atmosfera i druženje.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Sasvim solidan dan je pred Strelcima da se malo više opuste u kućnoj, porodičnoj atmosferi i uživaju sa svojim bližnjima.

Ljubav: Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu. Poslušajte svoje srce i priuštite dragoj osobi fine romantične trenutke.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Budite fleksibilni ako tokom dana dođe do malih promena u vašem rasporedu. Stići ćete sve na vreme da završite.

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog znaka imaće više prilika za uživanje u opuštenoj komunikaciji sa novim osobama preko društvenih mreža, grupa ili pak iz prijateljskog okruženja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se najtipičniji predstavnici Vodolija malo opuste i predahnu od poslovnih obaveza i posvete uživanju u stvarima koje im pričinjavaju zadovoljstvo.

Ljubav: Budite romantični i nežni i obradujte dragu osobu nekim finim znakom pažnje. Uživajte.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Ribe

Posao: Povoljan je dan da obavite neophodne razgovore sa saradnicima i rešite prethodne nesporazume, a ostatak dana posvetite se odmoru.

Ljubav: Različite osobe privlače vašu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašem trenutnom raspoloženju. Ugodite sebi pre svega.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život