Dnevni horoskop za 11. 11: Pred Lavom prepreke u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 11. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Povremeni naleti radne energije i adrenalina daće danas Ovnovima lepe mogućnosti za dobre poslovne uzlete. Moguće je da vam pristigne i nova poslovna ponuda od osobe iz kruga prijatelja.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati da danas u sferi ljubavi imate nekoliko zanimljivih susreta i prilika za finu komunikaciju sa potpuno novim simpatičnim osobama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Solidan radni dan mogu očekivati najtipičniji predstavnici Bikova, pre svega, u segmentu pokretanja realizacije novih poslovnih ideja.

Ljubav: Veoma ozbiljan i važan susret, a najverovatnije i sadržajan razgovor za očekivati je da tokom ovog dana pokrenete sa novom simpatijom, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Ideja i novih kombinacija u glavi tipičnih Blizanaca danas bi trebalo da ima napretek, a bar jedna bi mogla i da zaživi.

Ljubav: Vi budite zaduženi za dobru zabavu, smeh i opuštenost, a sve ostalo će doći samo po sebi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako bi mogle da vas sačekaju neke dodatne aktivnosti na poslovnom planu, razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude. Uspećete vi da se izborite sa svim izazovima.

Ljubav: Otvaraju se mogućnosti i za kraće avanture, ali i za ozbiljnija dešavanja na polju ljubavi. Sve zavisi od vašeg trenutnog statusa i raspoloženja.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Lav

Posao: Važne informacije koje ste dugo čekali sada vam dolaze i mogu vam pomoći da razrešite neka pitanja koja su vas mučila već izvesno vreme. Moguća je i iznenadna nova poslovna ponuda.

Ljubav: Najverovatnije imate jake motive da se angažujete na polju ljubavi. Samo danas nije realno da sve ide glatko, odnosno, sledi vam borba sa par prepreka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Stvari idu uglavnom svojim prirodnim tokom ovog radnog dana. Ipak, mogu vas malo nervirati promene raspoloženja i iznenadni novi zahtevi nadređenih.

Ljubav: Pokušajte da eventualne verbalne nesporazume rešite na kompromisan način. Nemojte se hvatati za svaku sitnicu. Poštedite i sebe i drugu stranu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Moguće je da pokrenete neki novi projekat, ideju koju ste već neko vreme čuvali u svojoj glavi. Samo napred.

Ljubav: Ovo nikako nije povoljan dan da se dodatno naprežete i pokušate da rešite nesporazume koji datiraju neko vreme unazad.

Zdravlje: Moguća prehlada.

Škorpija

Posao: Prosečan radni dan je pred Škorpijama. Neke aktivnosti koje su se bile prolongirale u prethodnom periodu sada bi mogle biti konačno realizovane.

Ljubav: Nema astroloških nagoveštaja bilo kakvih krupnijih promena i dešavanja vrednih pažnje na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog četvrtka.

Zdravlje: Osetljivost polja stomaka, genitalne regije.

Strelac

Posao: Dosta komunikacije, raznih razgovora i dogovora je pred Strelcima. Potrudite se da odredite prioritete. Moguć je iznenadni kraći put.

Ljubav: Nova simpatija već duži period vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Vrlo dobar radni danje pred Jarčevima, a nije isključeno ni da vam pristignu zaslužene pohvale za prethodno uložen trud.

Ljubav: Mogli biste danas dragoj osobi da posvetite posebnu pažnju i ugodite joj nekim finim znakom pažnje, možda poklončićem ili večerom.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Sve ono što ste možda već neko vreme priželjkivali da uradite na profesionalnom polju danas biste uspešno mogli da i realizujete. Samo napred i verujte u sebe.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom, održavajte je na nivou na kom jeste. U suprotnom, morate vi biti inicijator promena.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Sasvim solidan radni dan je pred Ribama. Očekuje vas podrška prijateljski nastrojene osobe od poverenja – ukoliko ste naumili da pokrenete neku potpuno novu inicijativu.

Ljubav: Manji pritisak na polju ljubavnih odnosa sasvim je dovoljan da vas poremeti i da tokom ovog četvrtka donese dosta napetosti u vaš privatni život. Prijalo bi vam da budete malo sami sa svojim mislima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli