Dnevni horoskop za 10. 9: Pred Jarcem problemi na poslu

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 10. septembar 2021. godine na polju karijere, zdravlja i ljubavi.

Ovan

Posao: Ipak uspešno privodite kraju ovu radnu nedelju. Većini Ovnova preko je potreban odmor, pa izdržite još danas.

Ljubav: Promenljiv dan čeka vas na ljubavnom planu. Moguće su ozbiljne diskusije sa dragom osobom.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda.

Bik

Posao: Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana. U svom tempu, ali sigurnijom varijantom, realizovaćete sve poslovne ciljeve.

Ljubav: Pokušajte da razumete i popravite kompletnu atmosferu u sferi ljubavi tako što ćete pokazati dovoljno razumevanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ukoliko se tipični Blizanci budu prevashodno bavili završavanjem ranije započetih poslovnih projekata, onda ih čeka solidan radni dan.

Ljubav: Sve što ste očekivali prethodnih dana, a nije se ostvarilo u sferi ljubavi danas bi uz zrno sreće moglo da vas obraduje. Imaćete dosta razloga da uživate.

Zdravlje: Odlično, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Jedan uobičajen i prilično uspešan radni dan nalazi se pred većinom Rakova. Dobro razmislite o predlogu za nove poslovne projekte.

Ljubav: Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih odnosa idu tokom koji vam potpuno odgovara. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Bezmalo ceo radni dan Lavove očekuju prepreke organizacione prirode. Ne žurite i, po mogućstvu, konsultujte još nekoga ko se razume u problematiku.

Ljubav. Ovaj petak, makar u najavi, ne donosi krupna dešavanja u sferi ljubavi. Bavite se planovima za vikend.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Solidan radni dan imaće većina Devica, pod uslovom da se pridržavaju osnovnih principa, odnosno, budu konkretni, detaljni i koncizni.

Ljubav: Stare dileme i određene brige mučiće vas i danas u sferi ljubavi. Za konačne odluke krenite od sebe, ali uzmite u obzir i očekivanja druge strane.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Dosta vremena i energije tokom ovog radnog dana Vagama će oduzeti provera i analiza novih predloga za buduće profesionalne akcije.

Ljubav: Bez obzira koliko ste u pravu ili baratate realnim činjenicama, one vam danas neće mnogo koristiti – ukoliko želite da izbegnete oštru komunikaciju sa dragom osobom.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Škorpija

Posao: Astrološki aspekti nagoveštavaju solidnu završnicu radne nedelje za najtipičnije predstavnike ovog znaka. Mogla bi dosta da vam koristi i saradnja sa iskusnijim saradnicima.

Ljubav: Pokrenite neku inicijativu za okupljanje i druženje sa prijateljima. Prijaće vam ta energija.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Strelac

Posao: Nije povoljan dan da Strelci započinju bilo kakve nove profesionalne projekte. Završavajte stare, a prilika će biti svakako u narednom periodu.

Ljubav: Nekoliko lepih i interesantnih susreta trebalo bi da obeleže ovaj petak. Potrudite se da bude nešto više od fine priče.

Zdravlje: Osim umora, ne bi trebalo da očekujete veće tegobe.

Jarac

Posao: Inače povoljan radni dan za pojačane profesionalne aktivnosti kod Jarčeva može se neočekivano zakomplikovati ukoliko uletite u verbalne sukobe sa autoritetima.

Ljubav: Uglavnom stabilna ljubavna atmosfera očekuje vas danas, pod uslovom da se opustite i ne razmišljate previše.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Vodolija

Posao: Slično prethodnim danima, na kraju radne sedmice najtipičniji predstavnici Vodolija drže najvažnije poslovne konce u svojim rukama.

Ljubav: Pozitivne vibracije mogu vam pristizati danas iz poslovnog okruženja. Imaćete prilike da uživate u finoj i opuštenoj neobaveznoj komunikaciji za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Bilo bi veoma mudro da Ribe tokom ovog radnog dana spuste loptu na zemlju i što ležernije privedu kraju započete obaveze.

Ljubav: Hladna glava i, ako je moguće, baratanje realnim parametrima, danas vam u sferi ljubavi mogu makar malo ublažiti vrlo verovatnu glavobolju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli