Dnevni horoskop za 10. 8: Slobodne Škorpije flertom započinju zanimljivu vezu

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 10. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Budite oprezni sa papirologijom i dokumentima i pažljivo čitajte ono što potpisujete jer su moguće greške.

Ljubav: Ukoliko niste sigurni da li osoba koju ste nedavno upoznali vredi truda, nemojte ništa požurivati. Pustite neka vreme pokaže svoje.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Posao: Potrebno je nastupati oprezno u svakoj vrsti dogovora, potpisivanja ugovora ili papiroloških pitanja. Može doći do nesporazuma, nerazumevanja ili odlaganja nekih poslovnih dogovora ili pregovora koji su vam bitni.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete oštrije verbalne nesporazume sa dragom osobom, ništa nećete dobro postići.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Dosta posla vas očekuje, a na vama je da posebno budete oprezni sa papirologijom, dokumentacijom, posebno ukoliko nešto potpisujete.

Ljubav: Potrudite se da uvedete neke pozitivne promene i novine u vaš odnos. Iskoristite slobodne trenutke na što kvalitetniji način.

Zdravlje: Osetljivost zglobova na rukama i nogama.

Rak

Posao: Pokušajte da se što bolje organizujete, iako će vam to možda malo teže polaziti za rukom. Moguće je da ćete ispravljati tuđe greške i propuste.

Ljubav: Slobodni Rakovi, možete otpočeti neku zanimljivu komunikaciju preko društvenih mreža i prijaće vam da sa ovom osobom ćaskate.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Moguće su manje turbulencije u sferi posla, pa je bitno da ništa ne forsirate, već strpljivo sačekate moment za reagovanje.

Ljubav: Potrebno je da pokažete više prisustva, više ljubavi i pažnje da bi sve funkcionisalo kako treba. Ne bi trebalo da se povlačite u sebe, samo ćete zbuniti osobu do koje vam je stalo.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Devica

Posao: Budite oprezni i strpljivi ukoliko sarađujete sa inostranstvom jer su mogući zastoji zbog papirologije.

Ljubav: Prilika za flert, koketiranje trebalo bi da vam se ukažu ovog dana, a na vama je da se opustite i uživate. Nije povoljan period za pokretanje ozbiljnijih priča.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora, opuštanja.

Vaga

Posao: Tokom ovog dana vaša pažnja i koncentracija trebaju da budu na maksimumu kako biste uspeli sve tekuće obaveze da završite bez grešaka.

Ljubav: Potrebno vam je više opuštenijih trenutaka sa dragom osobom. Radite na tome zajednički, razbijte kolotečinu u koju ste možda upali.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Mogli biste da očekujete informacije koje su izuzetno značajne i koje su vam neophodne da zaokružite neki poslovni proces koji ste već odavno započeli.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, vašu pažnju mogla bi da privuče znatno mlađa osoba, pa eto u najavi fine komunikacije, flerta za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Komunikacija vam može danas biti glavni problem spoticanja, kako sa bliskim saradnicima, tako i poslovnim partnerima. Pokušajte da uvedete malo samokontrole i fleksibilnosti.

Ljubav: Obradujte dragu osobu nekim poklonom, vratiće vam se višestruko. Uživajte u zajedničkim momentima.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Dosta posla što tekućeg, što zaostalog je pred vama. Danas možete dobiti i naznake nekih promena nabolje koje se očekuju u narednom periodu.

Ljubav: Novih zanimljivih osoba ima u vašem okruženju i žele da vam se približe, i to posebno one dosta mlađe. Na vama je izbor.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Vodolija

Posao: Obratite pažnju na papirologiju i rokove kako ne biste napravili sebi dodatne komplikacije.

Ljubav: Na ljubavnom planu može biti napetih situacija izazvanih, pre svega vašim promenljivim raspoloženjem i ponašanjem.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Nemojte izbegavati da se obratite za pomoć. Naići ćete na otvorena vrata, posebno ukoliko ste se zatrpali nekim podacima, dokumentima koje treba srediti.

Ljubav: Ukoliko je bilo nekih spletkarenja iza leđa, trebalo bi da to isterate načistac.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram