Horoskopski znak koji najviše laže jer za njega je istina uvek relativna

Čuvajte se.

Dok su svi ljudi, a samim tim i svi horoskopski znaci, sposobni da izgovore očigledne neistine ili bele laži, nije su strani ni veliko nepoštenje i zamršene mreže fikcije, ipak, postoji nekoliko znakova koji su na vrhu ove crne liste. A vladari te piramide su Blizanci.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Blizanci lažu jer je za njih istina promenljiva, pregovaračka, maglovito klupko mogućnosti, a njihovo sećanje na činjenice i događaje je nekad jednako halucinacijama.
Odnos Blizanaca sa iskrenošću se uključuje i isključuje i potpuno zavisi od raspoloženja u kojem su i plana koji forsiraju. I tu stvarno nema šta da se kaže. U laganju im zaista niko nije ravan.

Nikol Kidman, Anđelina Džoli, Naomi Kembel i Natali Portman su Blizanci.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Dobro upućeni u umetnost propuštanja, Škorpije koriste laži drugih i rukuju sopstvenim lažima kao dobro voljenim oružjem. Često je njihovo uskraćivanje, kako istine tako i intimnosti, simptom nemogućnosti da veruju drugima i/ili sebi.

Hronično sumnjičavi, Škorpije gaje strah da ih svi žele savladati ili nadmudriti, pa često lažu u pokušaju da dominiraju nad svojim protivnikom, neprijateljem, detetom, ljubavnikom ili šetačem pasa.

Asovi u psihološkoj manipulaciji, kada budu uhvaćeni u laži, Škorpija će naterati svog tužioca da dovede u pitanje tkivo sopstvene stvarnosti do te mere da se istina kao koncept dovodi u pitanje.

Uspevaju jer vole da se skrivaju i uspevaju u senci.

Ne postoji značajna lista lažova Škorpija jer kao majstori igre retko ne uspeju ili se otkriju.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi ne lažu iz zadovoljstva, sve je to poslovna potreba. Izgovaraju neistine samo da bi napredovali, igrali igru i zaradili, piše New York Post.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram