Dnevni horoskop za 10. 11: Rakovi potpuno neshvaćeni

dnevni horoskop
Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Pročitajte horoskop za 10. novembar 2020. godine.

Ovan

Ovo je dan u kojem želite da se otresete svih obaveza koje ste imali u prethodnim danima, kao i da se dobro zabavite u društvu vama dragih ljudi. Nećete skidati osmeh s lica, a vaše dobro raspoloženje svakako će primetiti ljudi iz okruženja.

Bik

Bikovi će i ovaj radni dan provesti upravo u poslu. Prija vam kada dajete neku vrstu doprinosa kako u svom poslovnom okruženju tako i u oblasti privatnog angažovanja, na šta god se ono odnosilo. S obzirom na veliku ljubav koju pripadnici ovog znaka gaje prema domu i svim poslovima oko njega, najviše rada i vremena ćete uložiti upravo tu.

Pročitajte još:

Blizanci

Za Blizance je ovo dan za širenje vidika u svakom pogledu. Informacije dobijate sa svih strana, a vaša potreba da se pobliže upoznate sa svim eventualnim dešavanjima danas vas dovodi u situaciju da veći deo vremena provodite pretražujući internet ili čitajući. Ukoliko spadate među mlađe pripadnike znaka, dan je idealan za učenje.

Rak

Rakovi će danas biti skloni da jedan deo dana naprosto zrače ljubavlju i srećom, dok drugu polovinu opet postaju zamišljeni i gotovo tužni. Vašoj hirovitosti je teško uhvatiti ritam, pa se nemojte čuditi što niko iz okruženja neće moći da vas shvati. Ono što vam je danas potrebno jeste neki vid aktivnosti koji će vam okrenuti misli od turobnih stvari.

Lav

Lavovi su zadovoljni situacijom na svim poljima. Danas stvari gledate nekim drugim očima. Čini vam se da je trenutno stanje u vašem okruženju pogoduje nekoj vašoj zamišljenoj predstavi pa u sebi likujete jer na kraju ipak sve ispada kako ste vi htjeli ili zacrtali. Ovaj put ste u potpunosti u pravu. Uživajte u prekrasnom danu koji je pred vama.

Devica

Pojedinim pripadnicima ovog znaka će danas prioritet biti zdravstvena situacija koja je kod vas dosta dobra, ali ste vi više nego svesni da to ipak ne znači da treba da se opustite i ne radite ništa. Bilo koji vid aktivnosti kod vas je više nego potreba jer se samo dok radite osećate i dobro i korisno, a samim tim zadovoljno, pišu na sajtu Astrofon21.

Vaga

Vage će se danas baciti u trošak. Naprosto ne možete da odolite izlozima i radnjama pored kojih prolazite, pa ćete nastojati da sebe usrećite nekom sitnicom. Za mnoge je dan povoljan i u ljubavnom smislu što ćete prvenstveno osetiti kroz pojačanu pažnju partnera, a i brojne komplimente kojima će vas okolina zasipati.

Škorpija

Vi ćete danas uglavnom razmišljati o onom divnom odmoru koji vas čeka kada završite sa poslom. U mislima vam je toplina doma i ugodni trenuci uz omiljeno jelo i filmove. Ono što vam je trenutno više nego potrebno jeste da se dobro naspavate i uopšte odmorite pre nego što se upustite u neki vid društvenih aktivnosti koje će za vikend uslediti.

Strelac

Vama je danas više nego važno da obavite sve potrebne razgovore ili prosto da se što više angažujete oko nekih poslova koji su ostali da sačekaju poslednji trenutak. Pred nekim pripadnicima ovog znaka je i kraći put. Danas nastojte da obavite sve potrebne pripreme, kao i da proverite rezervaciju.

Jarac

Jarčevima se smeši dobitak. Novac koji za vas uglavnom istinski izvor zadovoljstva sada dolazi i vi ste više nego srećni što možete da ga osetite u rukama. Odmah ste bolje volje i čini vam se da sve brige i problemi nestaju, a odnosi sa ljudima se popravljaju. Bez obzira na uzrok, lepo je videti vas nasmijane.

Vodolija

Vi se pitate šta je sa vašim zdavljem. Osećate se malaksalo i to vam je dovoljno da pomislite kako nešto ne štima. Možda ste naprosto preterali sa aktivnošću u poslednje vreme, pa vas telo obaveštava da mu je potreban odmor. Iako vam je mentalna aktivnost nesmanjena, na fizičku ćete morati da obratite više pažnje.

Ribe

Mnogi pripadnici ovog znaka dolaze do nekih zanimljivih zaključaka kada je o njihovom ljubavnom odnosu reč, ali svoja osećanja i uopšte misli danas će zadržati za sebe. Za vas je tipično jeste da mešate maštu i realnosti, pa bi možda bolje bilo da, pre nego uplovite u svoja razmišljanja, otvoreno razgovarate sa partnerom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram