Dnevni horoskop za 10. 11: Pred Jarcem ljubavno iznenađenje

dnevni horoskop
Foto: BEN GLASS / PictureLux / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 10. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Moraćete da rešavate neke zaostale obaveze, papirologiju, da obavite stvari koje ste pomalo zapostavili, ali krajnji rezultat će biti više nego dobar.

Ljubav: Ako vas nešto opterećuje i muči – ne prenosite to na partnerske relacije. Unesite više optimizma i pozitive u svakodnevicu.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije, moguća glavobolja.

Bik

Posao: Još jedan vrlo dobar radni dan u najavi je pred Bikovima. Na dobrom ste putu, samo nastavite u svom stabilnom ritmu ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primedbi i negativnih komentara.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Usporite, sačekajte, nekoliko puta proverite sve pre svega vezano za papirologiju jer su mogući previdi, loše procene, krupni propusti.

Ljubav: Isplanirajte zajednička dešavanja, iznenadite voljenu osobu nekim izlaskom, provodom ili kratkim putovanjem.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Rak

Posao: Većina Rakova imaće danas na profesionalnom planu povoljne uslove za postizanje novog poslovnog dogovora. Samo napred.

Ljubav: Na ljubavnoj strani svi bitni parametri trebalo bi da su pod kontrolom. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Ovo nije baš najpovoljniji dan da Lavovi tvrdoglavo insistiraju na sprovođenju sopstvenih primarno isplaniranih profesionalnih obaveza. Razmišljajte malo o kompromisima.

Ljubav: Ne dozvolite da se u vaš odnos uvuče distanca. Potrebno je da se potrudite više jedno oko drugog.

Zdravlje: Moguća osetljivost donjeg dela leđa.

Devica

Posao: Mnogo toga je nedorečeno, nezavršeno, posebno kada je pokretanje neke ideje od ranije u pitanju, pa vam se može učiniti kao da nikada nećete uspeti da sve privedete kraju. Strpljivo, iako sporije, ali uspećete i to da realizujete.

Ljubav: I dalje je povoljan dan za flert, druženje, nova poznanstva. Opustite se i ništa ne forsirajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Iako vas i danas očekuje dosta posla, nema razloga za zabrinutost. Sve ćete stići da na vreme i kako ste zamislili završite.

Ljubav: Ako su vaši partnerski odnosi malo zategnuti, danas svakako nije najpovoljniji dan da preduzimate bilo kakve radikalne poteze.

Zdravlje: Moguća prehlada.

Škorpija

Posao: Potrebno je još malo strpljenja i taktičnosti, pre svega u sferi komunikacije i organizacije, pa da sve dovedete na nivo koji vama odgovara.

Ljubav: Evo povoljnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Strelac

Posao: Mnogo toga danas imate u planu. Za očekivati je da dosta toga i uradite, ali nemojte se previše brinuti ako ostane deo poslovnih obaveza za neki sledeći period.

Ljubav: Pokušajte da svojim ponašanjem ne izazivate ljubomorne komentare druge strane.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Jarac

Posao: Još jedan veoma praktičan i efikasan radni dan nalazi se pred Jarčevima. Nemojte samo mnogo da zamerate onima koji nisu na vašem nivou.

Ljubav: Nova osoba ili neko koga znate odranije, ali sada u drugačijem svetlu, može se pojaviti tokom dana na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Postoje realne šanse da napravite pozitivan preokret na polju karijere. Budite samo istrajni i uporni, vreme je na vašoj strani.

Ljubav: Moguća komunikacija, novo poznanstvo vreba vas danas u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Osetljivost zglobova, kolena.

Ribe

Posao: Trebalo bi da pokrenete one priče i aktivnosti koje su do sada bile u nekoj formi zastoja. Imate realne mogućnosti da ih uspešno realizujete u budućem periodu.

Ljubav: Slobodne Ribe, neka komunikacija je pokrenuta, ali vi još uvek ne znate u kom pravcu bi to moglo da ide. Nećete saznati dok ne probate.

Zdravlje: Osetljivost kože, moguće alergijske reakcije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana