Dnevni horoskop za 8. 7: Rak što pre da se trgne u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Alexander Grosse-Strangmann/Geis / AFP / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za četvrtak 8. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Tenzije bi trebalo da su splasle i Ovnove očekuje jedan poprilično stabilan radni dan da u svom ritnu završe sve započete obaveze.

Ljubav: Otvaraju vam se povoljni aspekti za nove pozitivne promene u sferi svih odnosa, kako partnerskih tako i porodičnih.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Promene u dogovorima će vas možda nervirati, a izvesno je da ćete morati često da razgovarate sa osobama koje biste najradije zaobišli u širokom luku.

Ljubav: Uklopite nekako izlazak ili neko kraće putovanje kako biste se malo relaksirali i izbegli svakodnevnu rutinu. Prijaće vam.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Veoma aktivan dan, prožet sa dosta kretanja nalazi se pred većinom Blizanaca. Imate dobru osnovu da ostvarite kvalitetne poslovne dogovore.

Ljubav: Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora ili vezano za zajedničko provedeno vreme, neko putovanje.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Rak

Posao: Problemi sa papirima, a moguće je i odlaganje nekih poslova, ali na kraće vremenske rokove. Ne bi trebalo suviše da brinete, sve će doći na svoje mesto.

Ljubav: Potrudite se da na ljubavnom planu ne bude baš apsolutno ravna linija. Nekom sitnicom obradujte sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije, novi poslovni projekat koji bi mogao da vam poboljša finansijsku situaciju.

Ljubav: Dobro razmislite, ali ipak sagledajte argumente iz ugla srca, pre nego što donesete bitnu odluku.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, pišu na sajtu Astroputnik.

Devica

Posao: Nije loš radni dan za uredno i efikasno obavljanje osnovnih poslovnih zadatka. Ne opterećujte se dodatnim obavezama.

Ljubav: Sve moguće nesuglasice i dileme rašićete razgovorom i spremnošću na kompromis.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Neke promene se dešavaju koje vam ne odgovaraju, ali u ovom trenutku nećete moći da utičete na njih. Pokušajte da se prilagodite novonastaloj situaciji.

Ljubav: Postoji promenljivost i nestabilnost. I vi i draga osoba se razmimoilazite i nikako ne uspevate da održite kvalitet odnosa od ranije. Potrebno je uložiti malo više truda.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Situacije u sferi posla zahtevaju da nešto promenite – da li način rada, da li način razmišljanja.

Ljubav: Povoljan je dan za planiranje nekih zajedničkih aktivnosti, a možda i putovanja, odmora.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Strelac

Posao: Nije povoljno vreme za poslovna putovanja. Moguća su kašnjenja, problemi sa dokumentacijom.

Ljubav: Ovo nije najpovoljniji dan da se previše bavite voljenom osobom i detaljima vašeg partnerskog odnosa. Posebno ne za teranje inata jedno drugom. Izbegnite to.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Jarac

Posao: Prilično dobar radni dan imaće tipični predstavnici Jarčeva, naročito na polju komunikacije i poslovnih dogovora sa strancima. Moguća je i nova poslovna ponuda za saradnju.

Ljubav: Lep i harmoničan dan možete očekivati na ljubavnom planu. Uživajte, planirajte neko putovanje. Prijao bi vam zajednički odmor.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Dosta obaveza očekuje Vodolije tokom ovog dana. Budite strpljivi i nemojte forsirati isključivo svoju priču.

Ljubav: Na ljubavnom planu danas nećete imati mnogo strpljenja i razumevanja za probleme druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Ribe mogu biti pod presijom jer je poslovnih obaveza mnogo, a premalo vremena da sve završite. Moguće su i opstrukcije sa raznih strana.

Ljubav: Danas niste najpozitivnijeg raspoloženja i to će se verovatno odraziti i na ljubavnu sferu. Muče vas sumnje i dileme.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO:

Dan majke trojki