Dnevni horoskop za 27. 6: Device da ne komplikuju u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za nedelju 27. jun 2021. godine.

Ovan

Posao: Evo konačno, posle dužeg vremena da se i tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna opuste i prvenstveno dan provedu u aktivnom odmoru. Prijalo bi vam društvo prijatelja.

Ljubav: Opuštena situacija i nešto pozitivnije raspoloženje danas vam daju dobru osnovu da planirate i napravite bar jedan uspešan potez u sferi ljubavi. Možda neki izlazak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Ove nedelje većina Bikova najviše vremena i energije potrošiće na analizu novih ideja za buduće poslovne projekte i pripremama za novu radnu nedelju.

Ljubav: Tokom ove nedelje situacija na polju vaših ljubavnih relacija najverovatnije ostaće na približno istom nivou kao i prethodnih dana. To znači – stabilna i sasvim zadovoljavajuća slika, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Veoma je važno da se odmorite, opustite, ali i na vreme krenete sa pripremama za sledeću radnu nedelju jer vas očekuju velike obaveze.

Ljubav: Vrlo dobar dan nalazi se pred vama, ukoliko imate želju i volju da se posvetite voljenoj osobi i provede što više vremena zajedno.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Naporan dan sa dosta obaveza očekuje tipične Rakove, bilo da je reč o fizičkim ili da su u pitanju mentalni napori. Biće lakše ako prihvatite pomoć.

Ljubav: Dešavanja tokom ove nedelje u sferi ljubavi ne bi trebalo da se mnogo razlikuju u odnosu na prethodne dane. Pričuvajte se zlobnih komentara okoline.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Uz minimalnu pomoć sa strane, Lavovi se danas mogu sasvim dobro izboriti sa neplaniranim, dodatnim obavezama.

Ljubav: Drugi dan vikenda bi mogao da bude jedan od boljih i uspešnijih po pitanju vaših partnerskih odnosa. Dajte maksimalno svoj doprinos i podstaknite neka lepa dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Planove i aktivnosti za ovu nedelju većina osoba rođenih u znaku Device za očekivati je da sprovede uspešno, bez značajnijih odstupanja.

Ljubav: Rešavanje eventualnih nezadovoljstava ostavite za kasnije, a danas se potrudite da se dovoljno opustite i što manje analizirate kako sebe tako i dragu osobu.

Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se najtipičniji predstavnici znaka Vage posvete relaksaciji i odmoru i uživaju u slobodnom vremenu.

Ljubav: Moguće je neočekivano novo zanimljivo poznanstvo. Budite šarmantni i raspoloženi za uživanje u dobrom flertu.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Veoma interesantne ideje odranije čekaju da se iznesu na svetlo dana. Ne žurite, ali krenite na vreme sa pripremama za njihovu realizaciju.

Ljubav: Stabilan i relativno miran dan očekuje vas na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Strelci bi mogli da očekuju par razgovora i nekih neodložnih dogovora sa saradnicima danas vezano za nove projekte.

Ljubav: Mogli biste da priuštite sebi i voljenoj osobi neko kraće putovanje, izlet i provedete lep dan u nekim zajedničkim akcijama.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Vrlo dobar dan u najavi je pred Jarčevima, posebno ukoliko su dobro izbalansirali poslovne obaveze sa ostalim koje su planirali.

Ljubav: Sjajan dan mogli biste da očekujete na ljubavnom planu. Moguće je neko fino iznenađenje, poklon od drage osobe. Treba da se posvetite uživanju i opuštanju.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vodolija

Posao: Drugi dan vikenda najtipičnijim Vodolijama u najavi donosi veoma dobru astrološku klimu za uspešno sprovođenje svih isplaniranih obaveza.

Ljubav: Vaša pažnja biće prvenstveno usmerena na održavanje ili, ako je moguće, podizanje nivoa već postojećih ljubavnih relacija. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Prvenstveno odmor i uglavnom razrada poslovnih planova trebalo bi da budu osnova današnjih aktivnosti kod većine osoba rođenih u znaku Riba.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni, ali i konkretni, kada su partnerski odnosi u pitanju i nema razloga da se plašite neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Moguća nesanica.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram