Dnevni horoskop za 30. 9: Vagu izjeda sumnja u partnera

dnevni horoskop
Foto: Photo by Raven Varona/Parkwood/PictureGroup / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 30. septembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Danas bi mogla da vas očekuje najava krupnih promena u organizaciji nekih poslovnih zadataka od nadređenih. Pokušajte da se suzdržite kritika i bespotrebnih komentara.

Ljubav: Prevelika okrenutost sebi danas vam neće ostaviti mnogo vremena i energije da se posvetite dragoj osobi. Malo truda nikada nije naodmet.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Vrlo dobar radni imaće većina osoba rođenih u znaku Bika koja privodi kraju ranije dogovorene zadatke. Eventualne promene planova mogu vas malo poremetiti, ali ništa strašno.

Ljubav: Danas biste mogli da osmislite dobar plan za neki konkretan potez u sferi ljubavi i obradujete kako sebe tako i osobu do koje vam je stalo. Romantičnih momenata nikad nije dovoljno.

Zdravlje: Osim fizičkog umora, nema značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Ne bi trebalo da potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate ili, ako morate, neka budu samo sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Ako ste u mogućnosti, uživajte u postojećim partnerskim odnosima. Otvoreno o svemu razgovarajte, budite jedno drugom podrška u svemu.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Ukoliko ne budete ništa forsirali, budete strpljivi i posvećeni obavezama, očekuje vas sasvim solidan dan na polju poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Bilo bi dobro da svoje promenljivo raspoloženje ne prenosite na ljubavnu sferu. Pokušajte da se malo više opustite i ne stidite se da podelite svoja osećanja sa dragom osobom.

Zdravlje: Potrebno vam je više opuštanja, možda neka masaža.

Lav

Posao: Možda će vam trebati neka pomoć sa strane, nemojte se ustručavati da potražite. Ne odbijajte ni savete iskusnijih saradnika jer će biti korisnih ideja.

Ljubav: Budite opušteniji i ne razmišljajte previše o nekim temama i detaljima iz ljubavne prošlosti. Unesite vedre tonove i okrenite se budućnosti.

Zdravlje: Ne preterujete u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Iako biste i danas mogli biti veoma opterećeni obavezama, možete računati da će to neko sve primetiti i znati da poštuje. Bitno je da ne odustajete.

Ljubav: Relativno miran ljubavni dan u najavi, a vi se potrudite da tako i ostane.

Zdravlje: Prijalo bi vam više fizičke aktivnosti.

Vaga

Posao: Svi najvažniji parametri za uspešan radni dan su prisutni. Fokus bi trebalo eventualno da vam bude na detaljima da vam nešto ne promakne.

Ljubav: Moguće je da vas muče i opterećuju sumnje. Sve ih možete rasterati iskrenim i otvorenim razgovorom sa drugom stranom.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Škorpija

Posao: Ovaj radni dan većini Škorpija donosi dobru predispoziciju da formalno stave tačku na jedan i okrenu se drugom profesionalnom izazovu. Samo napred.

Ljubav: Bez nagoveštaja nekih bitnijih preokreta i promena na vašem ljubavnom planu danas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Nije realno očekivati bitno drugačiji radni dan u odnosu na prethodni period kod većine tipičnih Strelaca. Uz povremene zastoje, sve ćete ipak uspeti da privedete kraju.

Ljubav: Više detalja na ljubavnom polju danas vam može ići na ruku, prvenstveno ako želite da novim inicijativama obogatite aktuelni partnerski odnos.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Jarac

Posao: Tokom ovog radnog dana trebalo bi da sve protiče u mirnom i ustaljenom ritmu, tako da bez većih problema završite zacrtane obaveze.

Ljubav: Trebalo bi danas da budete dovoljno motivisani i raspoloženi da ugodite vašoj voljenoj osobi. Prijaće vam.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Dosta papirologije i raznih sličnih zavrzlama i danas vam može zadavati manje glavobolje. Nema razloga za nervozu, samo korak po korak i sve ćete raščistiti.

Ljubav: Ovo nije najpovoljniji dan da se dodatno angažujete na ljubavnom planu. Ono što je dobro i valjano za vas trebalo bi da održavate koliko je moguće.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Uz dosta truda, ali pre svega strpljenja, možete postići danas dosta na vašem poslovnom planu. Ne uzbuđujte se previše ako nešto od obaveza budete morali da ostavite za sutra.

Ljubav: Pred vama je lep susret sa osobom koja vam je već neko vreme simpatija. Očekuje se da budete dovoljno preduzimljivi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli