Danas počinje retrogradni Merkur – kako će uticati na svaki znak

Psihologija i astro 26. sep 202119:33 > 27. sep 2021 00:34
Igor Korionov / Alamy / Alamy / Profimedia

Retrogradni Merkur u znaku Vage kreće 27. septembra, a traje do 18. oktobra, piše za Zadovoljna.rs Vukašin Stošić, astrolog.

Uticaj na svaki znak:

Ovan – Izazovi na polju međuljudskih odnosa, saradnje, ortakuka. Izbegavati sukobe, bespotrebne rasprave, tenzije.

Bik – Konfuzija na poslu, držite se proverenih metoda rada, ne pozajmljivati novac, izbegavati bespotrebnu tenziju u kolektivu. Napravite sistematičan plan rada.

Blizanci – Emocije vas mogu dosta poremetiti u racionalnom razmisljanju, držte se činjenica i proverenih priča u koje ste upućeni.

Rak – Preokupacija vezana za kuću, porodicu i imovinskopravna pitanja. Ne kupovati na veliko, izbegavati tenziju i svađu u kući.

Lav – Nesporazumi u komunikaciji usled pogresnih informacija koje dolaze do vas i zabune. Proveriti istinitost informacija.

Devica – Oprezno sa troskovima.Tvrdoglavi ispadi vas mogu skupo koštati.

Vaga – Potrebno vam je čišćenje od stresa, tenzija, ljudi koji vas guše. Meditacija i mir. Okretanje ka svemu što vas stimuliše i opušta.

Škorpija – Psihički ste opterećeni i paranoični, premoreni, u mislima da vam neko ili nešto radi iza leđa, u kofuziji ste. Potreban vam je odmor i kvalitetniji san.

Strelac – Druženje sa starim prijateljima koji su vam dragi. Planovi i želje koje ste zapostavili se ponovo aktiviraju.

Jarac – Karijerni zastoji, tvrdoglavost i slepo držanje principa vas mogu uvesti u nevolje sa autoritetom, šefom, okolinom

Vodolija – Nesporazumi, previše filozofiranja, konfuzije i zabuna. Sve proveravati više puta i imati strpljenja za sve obaveze. Brzopletost može da vas košta.

Ribe – Sami sebi treba da budete psihijatar, preispitati sve probleme i šta vas muci. Ne ulaziti u novčani rizik.

***
Bonus video: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram