Dnevni horoskop za 17. 9: Ovnu stara ljubav menja sve

dnevni horoskop
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 17. septembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vrlo kvalitetna završnica radne nedelje je pred Ovnovima, posebno ukoliko budete sklopili neku novu poslovnu saradnju. Očekuje vas i sasvim solidno raspoloženje saradnika i spremnost da vam priteknu u pomoć.

Ljubav: Nije isključen iznenadni susret ili poziv stare simpatije ili stare ljubavi, pa eto prilike da evocirate neke lepe uspomene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Vrlo dobar, ali pomalo naporan dan je pred Bikovima. Razloga za zabrinutost nema jer vas očekuje podrška osoba koje su od autoriteta, a nije isključena ni nova poslovna ponuda, pišu na sajtu Astroputnik.

Ljubav: Ukoliko želite da sebi priuštite osećaj zadovoljstva, budite krajnje fleksibilni prema dragoj osobi. Unesite i neke novine, prijaće vam promena.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Dnevni horoskop kaže da je odličan dan za započinjanje nekih novih projekata ili saradnje, posebno za one pripadnike koji su vezani za inostranstvo. Neočekivano dobre vesti mogle bi da vas veoma obraduju.

Ljubav: Prolazni flert, novo poznanstvo moglo bi da vam dodatno popravi raspoloženje tokom ovog dana.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Budite obazrivi u sferi finansijskih transakcija – tu bi moglo da bude iznenađenja. Dobro isproveravajte svu dokumentaciju pre nego što stavite svoj potpis.

Ljubav: Imate priliku da dragoj osobi pokažete svoja iskrena i najfinija osećanja. Uživajte, ali dozirajte strast.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Lav

Posao: U odnosu sa saradnicima danas budite više spremni na kompromis i sve će se odvijati mirnije i manje stresno po vas.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi poziv od osobe iz vaše ljubavne prošlosti, pa ukoliko neke stvari niste raščistili, evo prilike da to uradite.

Zdravlje: Potrebna vam je psihička relaksacija.

Devica

Posao: Ne bi bilo loše da svoje želje uskladite sa aktuelnom situacijom, odnosno da revidirate prvobitne ambiciozne planove.

Ljubav: Ako ste željni akcije na ljubavnom planu, hrabro napred. Prateće okolnosti trebalo bi da vam danas uglavnom idu na ruku.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Potencijalno nema većih prepreka na poslovnom planu za Vage. Poradite malo da boljoj organizaciji i preciznijem dogovaranju sa saradnicima.

Ljubav: Dosta kvalitetnog vremena mogli biste da provedete u zajedničkim akcijama i druženju sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Uz nešto više napora i uložene energije, Škorpije će uspeti da savladaju sve poslovne prepreke tokom ovog poslednjeg radnog dana u nedelji.

Ljubav: Moguće manje ili veće iskušenje na ljubavnom polju pokušajte da prevaziđete, pre svega, željom i voljom da problem sagledate iz drugačije perspektive.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Strelac

Posao: Dosta poziva i razgovora očekuje vas tokom ovog petka prvenstveno vezanih za neke tehničke detalje i izmene u organizaciji. Nemojte se suviše nervirati.

Ljubav: Pokušajte da nezadovoljstvo druge strane ublažite otvorenim razgovorom i pozitivnim razmišljanjima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Zadovoljstvo uspešno završenim profesionalnim obavezama donosi vam dobru osnovu da lagano pripremate nove planove.

Ljubav: Dnevni horoskop kaže da je sasvim korektan dan pred vama. Bar jedno prijatno iznenađenje ili neki sitni znak pažnje poklonite dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar i uspešan radni dan je pred Vodolijama. Stvari rešavate u hodu i velikom brzinom, što možda mnogi neće moći da isprate.

Ljubav: Uz malo više truda i pre svega posvećenosti, imate sasvim solidne šanse danas budete veoma zadovoljni.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Uz dosta mentalnog napora pre svega, a i dosta veliko energetsko trošenje, uspećete danas da se izborite sa svim izazovima na profesionalnom putu. Potrudite se da sve zaostalo završite do kraja.

Ljubav: Na ljubavnom planu mogući su zaokreti, pod uslovom da ste realno sagledali situaciju i raščistili sve dileme.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli