Dnevni horoskop za 14. 8: Devicama tonu svi poslovni planovi

dnevni horoskop
Foto: Mark SchŠfer / Everett / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za subotu 14. avgust 2021. godine.

Ovan

Posao: Prvi dan vikenda pružiće osobama rođenim u znaku Ovna dobru priliku za aktivni odmor, ali i neophodnu relaksaciju.

Ljubav: Idealan je dan da sa dragom osobom provedete fine i prijatne trenutke, a da razgovore o budućim planovima ostavite za neki drugi dan.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće stanje svih zdravstvenih tačaka.

Bik

Posao: Tipični predstavnici Bikova danas bi trebalo prvenstveno da se pozabave odmorom psihe i glave, mada ih čeka i dodatno mozganje zbog planiranja za narednu sedmicu.

Ljubav: Uz što više finih gestova i toplih emocija, imaćete jedan od boljih ljubavnih dana u poslednje vreme.

Zdravlje: Obratite pažnju na kvalitetan san i odmor.

Blizanci

Posao: Uz dobru organizaciju i komunikaciju, većina Blizanaca danas može dobro izbalansirati neke rekreativne aktivnosti i par vrednih poslovnih dogovora.

Ljubav: Današnja dešavanja u sferi emotivnih odnosa za očekivati je da proteknu u znaku usporene i sužene komunikacije sa dragom osobom.

Zdravlje: Sasvim korektno stanje zdravstveno najosetljivih tačaka, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Osobe rođene u astrološkom znaku Raka danas bi trebalo da izbegavaju velika i krupna obećanja, ali da dobro provere nove poslovne informacije.

Ljubav: Primedbe i razloge za nezadovoljstvo zbog ponašanja voljenje osobe bilo bi mudro da odložite za neki drugi dan.

Zdravlje: Manje probleme danas vam može zadavati osetljivost malog stomaka.

Lav

Posao: Prosečan dan za visoke tipične lavovske ambicije, mada ako se pogleda sa druge strane, ponekad dobro dođe manja pauza nametnuta „višim“ interesima.

Ljubav: Potencijalni višak vremena i energije valjalo bi da usmerite ka ljubavnom polju jer vas tu čeka više zanimljivih poznanstava i intrigantnih situacija.

Zdravlje: Obuzdajte za nijansu svoje hedonističke porive i sve će biti u najboljem redu.

Devica

Posao: Više stvari tokom ove subote može iznervirati osobe rođene u znaku Device, a najviše glavobolje moglo bi doneti otkazivanje nekih već isplaniranih poslovnih dogovora.

Ljubav: Na delu ljubavnog neba čeka vas prilično dobra atmosfera da postojeće partnerske odnose podignete na viši nivo, svojim dodatnim angažovanjem.

Zdravlje: Nervoza i stres mogu vam zadati manju glavobolju.

Vaga

Posao: Današnji astrološki aspekti nisu povoljni da predstavnici Vage forsiraju fizičke aktivnosti, ali komunikacija i sklapanje novih poslovnih dogovora mogu biti iznad proseka.

Ljubav: Vaši planovi za subotnje ljubavne aktivnosti mogu se realizovati u većinskom delu. Samo je važno da budete spremni na kompromis zbog eventualniih promena raspoloženja drage osobe.

Zdravlje: Potrudite se da izbegnete sitnije fizičke povrede.

Škorpija

Posao: Vrlo dobre okolnosti i rezultate većina Škorpija može očekivati ukoliko danas svoje psihofizičke aktivnosti usmeri ka saradnji sa osobama koje nisu iz bliskog okruženja.

Ljubav: Novi signali i fine ljubavne vibracije danas bi mogli da dopru do vašeg srca, pa bi bilo dobro da ih prvo registrujete, a onda i da povučete neki konkretan potez.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Strelac

Posao: Zanimljive poslovne ideje i predlozi motaju se po tipičnoj strelčevskoj glavi. Ipak, ništa ne forsirajte. Danas je bitno da napravite balans između obaveza i odmora.

Ljubav: Vaše ljubavno more danas bi trebalo da bude uglavnom mirno, mada nije isključeno da ga makar malo zatalasa osoba koja vas ne gleda isključivo kroz poslovnu saradnju.

Zdravlje: Sasvim zadoboljavajuće stanje svih zdravstveno osetljivih tačaka.

Jarac

Posao: Evo jednog dobrog dana da osobe rođene u znaku Jarca podvuku crtu i konačno okončaju par nedovršenih poslovnih obaveza iz prethodnog perioda.

Ljubav: Suštinski, ovaj dan donosi stabilnu ljubavnu klimu, što bi trebalo prvenstveno da pogoduje svima koji već imaju jasno definisane i stabilne partnerske odnose.

Zdravlje: Dosta umora, malo reumatike, ali ništa za neku veliku brigu.

Vodolija

Posao: Ako ste zadovoljni postignutim poslovnim rezultatima u prethodnom ciklusu, danas biste mogli da se sasvim opustite i potencijalne obaveze ostavite po strani.

Ljubav: Pred vama je sasvim solidan dan i za dešavanja u sferi ljubavi. Istina, ne baš za neke kapitalne uzlete, ali jeste za finu komunikaciju, možda lagani flert, koketiranje.

Zdravlje: Vrlo dobra energija za slično stanje na zdravstvenom polju.

Ribe

Posao: Prvi dan vikenda donosi tipičnim predstavnicima Riba dosta konfuznih razmišljanja i kontradiktornih informacija u vezi budućih poslovnih obaveza.

Ljubav: Nije loš dan da se posvetite manjoj analizi i preispitivanju svojih postupaka u sferi ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Potrudite se ublažite potencijalnu glavobolju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

 

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli