Dnevni horoskop za 17.7: Ribama se vraća stara ljubav

dnevni horoskop
Foto: Agence / Bestimage / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za subotu 17. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Prvi dan vikenda dolazi kao poručen za najtipičnije predstavnike astrološkog znaka Ovna da se pre svega odmore i napune baterije za naredne obaveze.

Ljubav: Ukoliko je moguće, pokušajte da usaglasite stavove sa dragom osobom oko bitnih pitanja vašeg ljubavnog života.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Bik

Posao: Vaša potreba da neke stvari postavite na svoje mesto i dovedete u red mogla bi da naiđe na nerazumevanje saradnika.

Ljubav: Prosečan dan čeka vas kada su dešavanja na ljubavnom polju. Bitno je da svojom pasivnošću ne zatežete aktuelne partnerske odnose.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Blizanci

Posao: Tokom ovog dana tipični predstavnici Blizanaca mogu očekivati par prijatnih iznenađenja, pre svega, od najbližih poslovnih saradnika.

Ljubav: Imaćete tokom dana vrlo dobre astrološke uslove za bar jedno zanimljivo novo poznanstvo. Budite opušteni i uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Pred najtipičnijim predstavnicima Rakova nalazi se povoljan dan za radne obaveze, ali i savet da malo vremena posvetite i adekvatnom odmoru.

Ljubav: Tokom ovog dana za nijansu više se očekuje da vaša pažnja bude usmerena ka voljenoj osobi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Bez forsiranja svojih ideja i načina realizovanja dogovorenih profesionalnih projekata. Pozabavite se pre svega završavanjem prethodnih poslovnih zadataka.

Ljubav: Ovaj dan daje lep nagoveštaj da se konačno opustite i uživate sa dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Vrlo je realno da bez većih problema ostvarite sve najvažnije poslovne zadatke koje ste sebi postavili za ovu subotu.

Ljubav: Ovaj dan nije baš povoljan da previše analizirate i preispitujete, kako svoje, tako i ponašanje drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Vage kraj ovog radnog dana trebalo bi da dočeka sa većim osećajem zadovoljstva u odnosu na njegov početak.

Ljubav: Trebalo bi da imate povoljnu klimu za uspešne korake u sferi ljubavi, bilo da održavate postojeće stanje partnerskih odnosa, ili sklapate nova poznanstva.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Veći deo ove subote Škorpije bi trebalo da imaju solidnu energiju i povećan nivo radnog elana da uspešno završe sve planirane obaveze.

Ljubav: Ovo međutim nije povoljan dan za rešavanje nesporazuma u sferi ljubavi. Pokušajte da budete pozitivniji i pre svega strpljiviji.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Strelac

Posao: Opušten dan je pred Strelcima za druženje i izlazak sa prijateljima. Organizujte se i uživajte u pozitivnom ambijentu, prijaće vam.

Ljubav: Imaćete tokom dana vrlo dobre astrološke uslove i za bar jedno zanimljivo novo poznanstvo. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Jarac

Posao: Nije loš dan da većina osoba rođenih u astrološkom znaku Jarca profesionalno bude uspešna jer vas očekuje bar jedan dobar poslovni dogovor.

Ljubav: Sjajan dan možete da očekujete i na ljubavnom planu. Budite opušteni i uživajte u svakom zajedničkom trenutku.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Još jedan pozitivan profesionalni dan u najavi je pred Vodolijama. Neke vaše kreativne i pre svega originalne ideje mogle bi ugledati svetlo dana.

Ljubav: Solidan dan možete očekivati i na ljubavnom planu, gde se očekuje da budete malo taktičniji i jasni u svojim stavovima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ribe bi ove subote trebalo da se isključivo posvete već započetim poslovima. Obratite pažnju na zaostalu papirologiju, formalnosti da vam nešto ne promakne.

Ljubav: Za očekivati je malo prijatno iznenađenje od stare simpatije.

Zdravlje: Hronične boljke mogu vam i danas zadavati manje probleme.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana