Sve se otkriva: Šta će svakom znaku doneti mlad Mesec u Raku

Foto: Shutterstock

S Mesecom u Raku je važno da se slože stvari iz prošlosti kako bi se dalje išlo neometano, da svoje emocije najpre sebi pojasnimo, zatim ostalim akterima naših priča. Bitno je da ništa ne ostavljamo zakopano pod tepihom. Mesec u Raku će izvući iz nas najdublje skrivane tajne, potrebe, nadanja, doći ćemo do srži nekih naših odluka i moći ćemo ih sagledati s vremenske distance kako bi o njima dali sud.

Mlad Mesec nam je u znaku Raka u kojem pokreće pitanja emocionalne, porodične, finansijske stabilnosti. Mesec u Raku nam donosi fokus na sva pitanja koja se tiču naše duboke ukorenjenosti, piše Astroportal.

S Mesecom u Raku se pokreću silni razgovori o prošlosti, raznih uloga koje su ljudi u njoj imali, pogled preko ramena nas vodi do roditelja koji su imali razne uticaje na naš svet. Od aspekata koje Mesec bude gradio zavisi i lakoća s kojom ćemo ići napred.

Mesec u Raku će izvući iz nas najdublje skrivane tajne, potrebe, nadanja, doći ćemo do srži nekih naših odluka i moći ćemo ih sagledati s vremenske distance kako bi o njima dali sud.

Jedino što se ne preporučuje kada je Mesec u Raku je priča o starim sukobima, nerešenim imovinsko pravnim odnosima u familiji i slično, jer je krv uzavrela, s Mesecom u Raku su emocije podignute na najviši nivo i tu niko ne koristi razum – pa je šteta veća od potencijalne koristi.

žena; Mesec
Foto: Shutterstock

A gde svaki znak očekuje nov početak s ovim mladim Mesecom?

OVAN – Važni momenti vezani za kuću, prodicu, emotivnu situaciju. Mogućnost preseljenja ili sređivanja stvari vezanih za nekretnine.

BIK – Novi ugovori, putovanja, prilike za poslovnu saradnju s ljudima koje preporuče članovi porodice.

BLIZANCI – Vreme je za smirenje uma i sređivanje misli kao i finansijskih prilika. Nov poslovno finansijski početak.

RAK – Finansije i emocije su trenutno vaša glavna preokupacija, a nebo nudi širok spektar rešenja koja vam idu u prilog! Uzmite sve, pripada vam!

LAV – Povlačite se da razmislite o svemu što vas je duže vreme mučilo i donesete finalni sud.

DEVICA – Novi prijatelji kao i planovi vezani za finansije ulaze u vas svet! Iskoristite ih! Povoljan period u ostvarenju želja!

VAGA – Vreme u kojem morate odlučiti nešto po pitanju vaše poslovne pozicije i jednog roditelja.

ŠKORPIJA – Putovanja, promene uverenja koje će vam pomoći da kroz život idete nesputano su tu. Vreme za ljubav i zadovoljstvo kroz istu!

STELAC – Rešavanje pozajmica, nasleđa, partnerove finansije su u fokusu. Vratite i platite kome što treba i isto očekujte.

JARAC – Novi poslovni početci, ugovori i dogovori slede! Mnogi pripadnici znaka donose odluke po pitanju braka i veza.

VODOLIJA – Odluku o obraćanju pažnje na svoje zdravlje duže odlažete, a sada je trenutak da je finalno implementirate. Promene poslovnih suradnika.

RIBE – Ljubav kuca na vaša vrata, a vi je spremnije nego ikada puštate u svoj svet! Slobodnima mogućnost ulaska u vezu, a onima koji su u vezi, zadovoljstvo, uživanja, putovanje kao i potencijal za prinovu!

***

Bonus video: Slatka keleraba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram