Dani nakon punog Meseca – šta nas očekuje do kraja vikenda

Foto: Shutterstock

Druga polovina nedelje donosi nam smirenje, ali i mogućnost realizacije nekih konkretnih stvari, pogotovo za vikend, kada Mesec uđe u znak Jarca, a Merkur se odmakne od Neptuna i krene da pravi sekstil s Plutonom. Tada bi intuicija mogla još jače da proradi , pa biste mogli da dobijete neke nove ideje za rešavanja problema koji su vas mučili, piše sajt atma.hr.

Nakon nedeljnog punog Meseca, koji je mnoge podsetio na neke nerešene stvari unutar odnosa, sada prelazimo polako u neka nova iskustva.

Još uvek je aktualna konjunkcija Sunca, Venere i Kirona u Ovnu, koja nas podseća da ljubav ponekad boli. Ovde sekstil sa Saturnom poručuje i da ne srljamo, nego da svemu dajemo vremena, kako novim prilikama tako i starim ranama da zacele, jer ipak vredi ona „vreme leči sve“.

Još uvek imate prilike da malo kopate po prošlosti, kako biste možda rešili neku unutrašnju bol i razočaranja, kao i tereta koji vam stoji na duši. Podarite sebi ljubav, a onda i drugima kojima je možda, upravo u ovom trenutku, potrebna vaša nesebična ljubav i podrška.

POGLEDAJTE JOŠ:

Do utorka, osetićemo još jednu konjunkciju, a to je ona Merkura i Neptuna, koji kao da žele da saznaju šta se to dešava oko njih, ali nikako da konkretno upru prstom u pravu stvar, pa sve nešto konfuzno lebdi u vazduhu i nastaje haos zbog razumevanja, odnosno ne viđenja prave istine.

Dakle, ako početkom nedelje treba da donesete neke važne odluke, ipak malo pričekajte sa njima, jer tek kada vam se misli razbistre, videćete sve jasnije i biti sigurniji u svoju odluku.

U utorak i sredu, Mesec će uploviti u Škorpiju, pa će nam se osećanja malo više uzburkati i sve ćemo doživljavati vrlo intenzivno, toliko da ćemo poželeti da se sakrijemo od svega. A tome će doprineti opozicija Meseca i Urana iz Bika.

Tako ćemo, uz ove planete u Ovnu, biti pomalo uzburkani svim događanjima oko nas i moguće je da ćete biti u nekom konfuznom balonu, jer si nećete moći ništa konkretno objasniti.

Sada bi  strast jednostavno mogla da vas prevlada i nećete moći da joj odolite.

Foto: Shutterstock

Veze koje bi mogle započeti ovih dana, svakako će biti vrlo zanimljive, strastvene, duboke, ali ponekad i pomalo konfuzne pa nećete ni sami znati na čemu ste.

Druga polovina nedelje donosi nam smirivanje, ali i mogućnost realizovanja nekih konkretnih stvari, pogotovo za vikend, kada Mesec uđe u znak Jarca, a Merkur se odmakne od Neptuna i krene da pravi sekstil s Plutonom.

Tada bi intuicija mogla još jače da proradi, pa biste mogli da dobijete neke nove ideje za rešavanja problema koji su vas mučili.

Dakle, vikend bi bio idealan za planiranje, a za same dogovore i akcije. Pričekajte sledeću nedelju, kada ćemo stvari videti puno jasnije, jer će Merkur se pridružiti planetima u Ovnu, želeći pritom da sve rešiti brzo, jasno i po kratkom postupku.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram