Danas je magični datum – ako budete imali deja vu, to znači samo jedno

Foto: Credit line: Serendipity Point Films / Entertainment Pictures / Profimedia

Današnji dan može uticati na vašu sudbinu.

U numerologiji postoje datumi koji se preslikavaju kao u ogladalu i oni imaju jaku simboliku. Upravo takav datum je današnji – 2.2.2023.

Po astrologiji, veruje se da su ovi datumi preteče promena u životu i mogu značajno uticati na sudbinu.

Niz 2-2 navešće vas da preispitate svoje vrednosti, ali i celokupan život. Neko će shvatiti svoje greške koje je ranije negirao, neko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom pravcu i radikalno će promeniti putanju svog razvoja.

Sve ovo može dovesti do promena u vašoj sferi finansija. Velika je verovatnoća da promene donesu izazove. Moguće je smanjenje zarade, povećanje rate, veći troškovi u svakom smislu.

U ovom trenutku mogu se pogoršati odnosi s vašim dužnicima, koji neće hteti da vam vrate novac.

Tokom ovog perioda ključno će biti da pokažete smirenost i mudrost. Da ne reagujete na provokacije, da pokažete da razumete situaciju i da strpljivo čekate povoljan trenutak, kako bi situacija krenula u pozitivnom smeru.

Iskoristite niz od četiri dvojke da povećate aktivnosti, da se bavite sportom, trčite, šetate… Vaše zdravlje će danas biti na vrhuncu, kao i vaša energija, što će vas gurnuti u nova dostignuća.

Na ovakve datume, univerzum nam može poslati određene znakove koje treba da primenimo, a ne da ih uzimamo za slučajnosti.

Mogu se manifestovati kroz često ponavljane iste melodije, fraze, kroz isti osećaj koji imamo u stomaku, ali pre svega kroz kroz deja vu.

U ovom trenutku, čim osetite nešto neobično ili primetite čudnu tendenciju ponavljanja nekih događaja, obratite pažnju na stvari koje se događaju oko vas.

Ako osećate nelagodnost, trebalo bi da budete pažljiviji u svojim rečima i delima. Možda vas tako univerzum upozorava na opasnost.

Ako vam signali univerzuma ne donose nikakvu neprijatnost, a melodija koja se iznenada oglasila negde na uglu ulice deluje prijatno i veselo – možda radite sve kako treba, a u budućnosti vas čeka prijatan bonus ili iznenađenje, piše atma.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram