Četiri znaka koje čeka eksplozija ljubavi za praznike

ljubavni horoskop za praznike
Foto: Revolution Studios / Entertainment Pictures / Profimedia

Raspored zvezda krajem ovog meseca mnogim znakovima donosi vrelu zabavu pod čaršavima i bravi ljubavni bum.

U drugoj polovini decembra pojedini veliki astrološki uticaji donose uzbudljiva dešavanja u ljubavni život, naročito za četiri znaka Zodijaka.

Od 15. decembra do 8. januara Venera će ući u pustolovni znak Strelca. Kao što astrološkinja Kristina Semos poručuje, to će nam pružiti osećaj slobode i lakoće u seksu i ljubavi. Uz to, biće i pun Mesec u Raku neposredno pre Nove godine, 29. decembra, što bi trebalo da donese dobro većini znakova, pišu na sajtu Bustle.com.

Pročitajte još:

„Srećna sam što mogu da kažem da će većina horoskopskih znakova ovih praznika imati šta da proslavi u seksu i ljubavi“, kaže Semos. Ipak, kako kaže, nekoliko znakova će najviše dobiti od ovih astroloških uticaja i oni će biti sasvim nestašni tokom praznika.

Bik

Bik će imati Veneru u osmoj kući astrološke karte sve vreme praznika. Kako kaže Semos, ovaj deo karte vlada seksom, intimnošću i spajanjem s drugom osobom.

„Bićete seksi i moći ćete da ostvarite duboke veze s novim budućim partnerom“, poručuje Semos i dodaje:

„Samo pripazite da izađete iz spavaće sobe kako biste svojoj porodici čestitali Novu godinu!“

Lav

Tokom praznika Lavovi će imati Veneru u svojoj petoj kući za zabavu, zadovoljstvo, kreativnost i pronalaženje prave ljubavi. Jupiter će takođe ući u njihovu sedmu kuću predanih veza na veći deo sledeće godine.

„Ako ste slobodni, ovaj uticaj Venere od 15. decembra do 8. januara učiniće sve da se okrenete, a vi ćete odabrati svog potencijalnog partnera“, kaže Semos i dodaje da je verovatno da bi neko mogao da bude čuvar zahvaljujući Jupiteru.

A ako ste u vezi, Venera će uneti više romantike i zabave u vaš odnos s voljenom osobom.

Vaga

Vagama, kako zvezde poručuju, praznični pokloni stužu i ranije. Kako kaže Semos, ekspanzivni Jupiter i čvrsti Saturn ući će u Vaginu petu kuću romantike, kreativnosti i ljubavi već ovih dana, a 21. decembra dogodiće se njihov veliki retki susret.

„To će biti prekretnica u pronalaženju ljubavi, a doneće i više seksa i užitka u vaš život. Uz to, biće i novih veza“, kaže ova astrološkinja.

Dakle, ako godišnji odmor planirate tokom praznika, iskoristite ga najbolje moguće.

Strelac

Venera koja voli užitak ući će u Strelca tačno u vreme praznika. Pripadnici ovog znaka inače su magnet za suprotan pol, pa će tako biti i u ove dane krajem godine. Ipak, kako kaže Semos, taj magnetizam i faktor privlačenja još će više biti izraženi od sredine decembra do početka januara. Osim toga, pun Mesec u Raku 29. decembra osvetliće vašu osmu kuću seksa i intime.

„Velika je verovatnoća da ćete imati sreće i da ćete podeliti divne intimne trenutke tokom novogodišnjih praznika „, kaže Semos.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram